20.02.2009. / 19:02

Autor: Dean Sinovčić

Tom Cruise vratio se još jači i zatrpan je filmskim ponudama

Glumci poput Denzela Washingtona, Charlize Theron i Cameron Diaz žele glumiti u filmu sa Tomom Cruiseom

Nakon tri godine krize, Tom Cruise ponovno je tražena holivudska zvijezdaNakon tri godine krize, Tom Cruise ponovno je tražena holivudska zvijezdaNakon što je preživio tri najlošije godine svoje karijere, Tom Cruise se vraća u velikom stilu. Nakon uspjeha filma „Operacija Valkira" koji se počinje prikazivati 26. veljače u hrvatskim kinima, Cruise je zatrpan ponudama, te se ponovno smatra, pored Willa Smitha, glumcem koji može privući najviše gledatelja. Evo i liste filmova koje bi Tom Cruise mogao snimati u slijedeće dvije do tri godine:

1. Redatelj David Cronenberg režirat će triler "The Matarese Circle," koji se temelji na knjizi Roberta Ludluma. Osim Cruisea, u filmu će glumiti i Denzel Washington.

2. „The Tourist" je remake francuskog trilera „Anthony Zimmer" iz 2005. godine koji će režirati Bharat Malluri a partnerica Toma Cruisea bit će Charlize Theron. Scenarij piše Christopher McQuarrie koje je supotpisnik scenarija filma „Operacija Valkira"

3. „Motorcade" je triler koji će režirati Len Wiseman („Underworld") a scenarij piše Billy Ray, poznat po scenariju filma „Hartov rat".

4. „Lost for Words" je romantična komedija o ljubavnom trokutu gdje Cruise glumi glumca koji se zaljubljuje u kinesku redateljicu (Ziyi Zhang) na žalost ljubomorne prevoditeljice. Uloga je isprva ponuđena Hughu Grantu ali je on otpao.

5. „Whichita" je komedija o kojoj Cruise tek razmišlja a u kojoj bi mu partnerica bila Cameron Diaz. On bi glumio tajnog agenta.

6. Cruise bi vrlo rado glumio u filmu „The Champions" koji se priprema na temelju britanske tv serije u kojoj grupa tajnih agenata strada u avionskoj nesreći u Himalajama ali ih spašavaju prestavnici napredne civilizacije i daju im superljudske moći.

Vezane vijesti

Katie Holmes i Tom Cruise više ne žive zajedno?

Katie Holmes i Tom Cruise više ne žive zajedno?

Hollywoodskoj glumici Katie Holmes očigledno je voda došla do grla. Kako javljaju strani mediji, ona i Tom Cruise više ne žive zajedno. Kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika