26.02.2009. / 17:00

Autor: Ante Mihić

Vlatka Pokos došla na otvorenje teretane bivšeg dečka Željka Radolfija

U teretani se nalazi i paintball teren, a mnogi poznati Hrvati koji su bili na prvom partyju, rekli su kako bi željeli isprobati ovu zanimljivu igru

Vlatka je i nakon prekida ostala u dobrim odnosima sa ŽeljkomVlatka je i nakon prekida ostala u dobrim odnosima sa ŽeljkomU podrumu Vite, najvećeg zagrebačkog fitness i spa centra prije nekoliko dana otvorena je hard core teretana i prvi indoor paint ball centar u Zagrebu. Vlasnici ovog novog centra su Mario Mlinarić i Željko Radolfi koji su otvorenjem ovakvog tipa teretane željeli omogućiti svim rekreativcima, ali i profesionalnim sportašima nešto "žešči" oblik treniranja.

Treninzi u ovoj teretani traju oko 25 do 30 minuta, a u odnosu na klasičnu teretanu razlikuju se što se ovdje radi sa ruskim girama, željeznim kuglama koje teže od 8 do 32 kg, udara u velike kamionske gume, održava ravnoteža sa cijevima punjenim vodom te se radi na nizu specijaliziranih sprava za ubrzano podizanje snage i mišične mase.

U teretani se nalaze i dva ringa, jedan boksački te jedan za ulimate fight te boksaške vreće što će sigurno privući sve zaljubljenike u borilačke sportove. Također je u sklopu teretane i paintball teren, a za razliku od vanjskih terena, ovdje se protivnici bore između starih i napuštenih automobila te prepreka koje inače donose urbane sredine. Inače, osim mnogih celeba koji su došli na otvorenje, podršku bivšem dečku Željku Radolfiju je došla dati i pjevačica Vlatka Pokos. (Foto:Josip Regović)

Fotogalerija

Vezane vijesti

Snježana Mehun: 'Naplatiti ću Vlatki njene laži'

Snježana Mehun: 'Naplatiti ću Vlatki njene laži'

Snježana Mehun ovih dana se na sudu žestoko raspravlja sa svojom bivšom prijateljicom, voditeljicom i pjevačicom Vlatkom Pokos koja ju je, prema… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika