04.03.2009. / 10:48

Autor: Anamarija Kronast

Bill Gates brani ženi i djeci korištenje iPoda i iPhonea

Premda su naoko prijatelji, sve su jače glasine o animozitetu između šefa Microsofta i njegovog glavnog konkurenta Stevea Jobsa. Takvo što u intervjuu Vogueu je dala naslutiti i Melinda Gates koja ne razumije zašto ne bi mogla koristiti Appleove proizvode

Djeca Billa Gatesa ne smiju imati iPodDjeca Billa Gatesa ne smiju imati iPodŠef Microsofta Bill Gates brani svojoj obitelji da koriste sve popularnije Applove proizvode. Taj podatak javnosti je otkrila supruga osnivača Microsofta, Melinda Gates koja ne razumije zašto ne bi mogla koristiti iPhone koji ionako imaju sve njezine prijateljice jer nije riječ samo o pametnom telefonu nego i o pravom modnom dodatku. Magazinu Vogue Melinda je priznala da je sretna žena, no prijateljicama zavidi jedino na telefonu koji je u njezinoj kući zabranjen.

Također je kazala da je u domu Gatesovih vrlo malo stvari koje su nepoželjne, a na vrhu te ljestvice su iPhone i iPod koji njihova djeca žarko priželjkuju. Melindi je doduše jasno da bi njezin suprug bio malo nervozan kada bi ona i djeca koristili proizvode konkurentske kompanije jer je godinama Microsoft imao monopol na it tržištu.

No, odnedavno su čak i najokorjeliji protivnici Applea morali priznati da je Steve Jobs napravio neke stvari kojima je naprosto teško odoljeti, što se Gatesu zasigurno nije dopalo.Appleov inteligentan dizajn koji stvara emotivnu povezanost očito je raznježio Melindu Gates, ali ne i njezinog supruga.

Vezane vijesti

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu 75 milijuna dolara

Direktor Applea Tim Cook odbio isplatu 75 milijuna dolara

Direktor informatičkog diva Apple, Tim Cook, odustao je od 75 milijuna dolara dividende od dionica kojima je tvrtka nagradila svoje zaposlenike,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika