10.03.2009. / 09:15

Autor: Anđelka Subašić

Stabilna budućnost

Rođen sam 7.5.1970. u 7.30 u Ogulinu. Kakva ce mi biti ljubavna i poslovna situacija u sljedece 4 godine? Moja supruga je rođena 12.11.1974. u 11.15. u Beogradu. Povezani smo i poslovno. Ima li brak stabilnu buducnost. Hvala.

Za analizu poslovne situacije u slijedeće 4 godine trebamo puno više prostora i vremena. Možete na www.andelkasubasic.com pogledati rubrike: konzultacije i poslovna astrologija. Evo odgovora na osobno pitanje - brak.

Vi i supruga odlično funkcionirate u poslovnom smislu. To vas povezuje sve više. U emocionalnom smislu ste vi osoba koja mora raditi na osobnim promjenama i korekcijama: težak ste i zahtijevan (plus posesivan) karakter pa morate učiti fleksibilnost i tolerantnost prema supruzi.

Ove godine vam prijeti veća posvećenost poslu a time zanemarivanje one emocionalne povezanosti. Stoga izdvojite vremena za ugodna putovanja i radite zajedno one stvari koje su vas na početku povezale. Više pokažite emocija supruzi. Dio vremena provodite odvojeno, svatko sa svojim interesima. Tako ćete moći imati ''vječni'' brak.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika