10.03.2009. / 09:45

Autor: Anđelka Subašić

Nepravedna podjela imovine

Pred razvodom sam pa me zanima što mogu očekivati u skoroj budućnosti: život (ljubav) nakon razvoda te hoće li se imovinsko-pravni odnosi nakon razvoda riješiti povoljno po mene ili ne?

Pred razvodom sam pa me zanima što mogu očekivati u skoroj budućnosti: život (ljubav) nakon razvoda te hoće li se imovinsko-pravni odnosi nakon razvoda riješiti povoljno po mene ili ne? Rođena sam 21.01.1969. u 17:30 sati u Osijeku.

Puno Vam hvala. Diky

Sam razvod možđe vrlo brzo završiti i predlažem da ga odvojeno obavite od podjele imovine. Materijalna podjela ići će teško i dramatično. Suprug će na sve načine onemogućavati pravednu podjelu. Ne žurite se, budite uporni i angažirajte dobrog odvjetnika izvan sredine u kojoj živite. Vrijeme je na vašoj strani i što se duže proces bude odvijao veća je mogućnost da ne budete na gubitku. Ove godine nisu vam aspektirani dobici. Situacija se mijenja početkom 2010-te. U ljubavi je vremenski gledano slična priča.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika