11.03.2009. / 10:24

Autor: Katarina Zorić

Liječnici: Halid Bešlić dobro se oporavlja, ali desno oko teško je stradalo

Sarajevska policija jučer je potvrdila da je Bešlić bio sam u automobilu kada se nesreća dogodila, a o svim ostalim okolnostima službeno ne žele još ništa govoriti

Halid Bešlić više nije u opasnosti, ali mu je desno oko teško stradaloHalid Bešlić više nije u opasnosti, ali mu je desno oko teško stradaloBosanski pjevač Halid Bešlić dobro se oporavlja nakon teške prometne nesreće koju je jučer doživio i nije u životnoj opasnosti, potvrdila je za medije u BiH Biljana Jandrić glasnogovornica sarajevskog Kliničkog centra.

"Liječnici su jedino sumnjičavi prema povredama desnoga oka, a sve ostalo je sanirano", rekla je Biljana Jandrić, dodavši da je Bešlić nakon operacije prebačen na Kliniku za anesteziju i reanimaciju.

Sarajevska policija jučer je potvrdila da je Bešlić bio sam u automobilu kada se nesreća dogodila, a o svim ostalim okolnostima službeno ne žele još ništa govoriti.

Bešlićev sin Dino medijima je izjavio da je njegov otac tijekom nesreće bio vezan sigurnosnim pojasom. Smatra da je njegov otac sletio s ceste zbog poledice, a ne zbog umora o čemu su izvještavali neki mediji. Detalji istrage još nisu poznati javnosti, no zna se da Halida Bešlića očekuju još najmanje dvije estetske operacije. Naime, u nesreći su mu smrskane kosti lica, a nakon što su uspjeli zaustaviti krvarenja, liječnici se sada moraju baviti sanacijom ožiljaka. Problem je što ne znaju kako će se oporavljati pjevačevo desno oko.

Vezane vijesti

Danijela Martinović: U životu ništa ne bih mijenjala

Danijela Martinović: U životu ništa ne bih mijenjala

Splitska pjevačica Danijela Martinović ovo ljeto provodi radno budući da snima novi album, no bez obzira na sve, uvijek pronađe vremena da se malo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika