13.03.2009. / 21:14

Autor: Nacionalova redakcija

Video: Polugola Seve još seksepilnija u spotu “Gade”

U seksi majici i crnom korzetu lijepa Dalmatinka, koja se po novom fura na Angelinu Jolie, pjeva o ženi koja sumnja da ju njezin muškarac vara, no tvrdi da pjesma nije posvećena niti jednoj konkretnoj osobi

Severina se nada da će pjesma biti hitSeverina se nada da će pjesma biti hitPremda je svojedobno svojim kućnim uratkom malo toga o svom tijelu ostavila mašti obožavatelja, Severina u najnovijem spotu za skladbu “Gade” ponovno igra na kartu seksepila. Zanosna Dalmatinka snimila je spot za pjesmu sa svog albuma “Zdravo Marijom” koji je zasigurno njezin najkontroverzniji CD do sada.

Naime, oko naslova su se lomila koplja, Crkva je bila uvrijeđena, neki su ju nazivali provokatoricom, no ona je već na sve navikla i ništa ju ne može izbaciti iz takta. Tako je sada odlučila furati se na Angelinu Jolie. Lijepa glumica kojoj čak i najveći obožavatelji posljednjih tjedana zamjeraju pretjeranu mršavost novi je uzor našoj Seve.

Tako je u spotu odjevena u seksi majicu i pripijeni crni korzet, a pjeva o ženskoj ljubomori i svom rasponu emocija koje proživljava žena koja sumnja da ju muškarac vara. No, ona tvrdi da ju nije posvetila niti jednom određenom muškarcu, te da je riječ o fikciji koju svatko može protumačiti kako želi.

Pogledajte video:

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika