16.03.2009. / 08:36

Autor: Hina

Podgorica: Pokrenuta istraga protiv pilota zbog zločina u Dubrovniku

Istraga je pokrenuta protiv Zorana Slavuljice, Asima Pandžića i Miodraga Atanackovića, koji su pozvani da u utorak, 17. ožujka u podgoričkom Višem sudu daju izjavu o njihovom djelovanju na dubrovačkom ratištu

Piloti kažu da nisu počinili zločine na području Dubrovnika 1991. godinePiloti kažu da nisu počinili zločine na području Dubrovnika 1991. godineCrnogorsko pravosuđe pokrenulo je istragu protiv trojice bivših pilota JNA zbog sumnje da su počinili ratne zločine na području Dubrovnika 1991. godine, javili su sinoć mediji u Podgorici.

Istraga je pokrenuta protiv Zorana Slavuljice, Asima Pandžića i Miodraga Atanackovića, koji su pozvani da u utorak, 17. ožujka u podgoričkom Višem sudu daju izjavu o njihovom djelovanju na dubrovačkom ratištu.

Slavuljica, inače izbornik crnogorske teniske reprezentacije, je potvrdio podgoričkoj TV Vijesti da je primio poziv i rekao da nije počinio nikakve zločine protiv čovječnosti na području Dubrovnika 1991. godine.

Istragu je otvorilo Vrhovno državno tužilaštvo Crne Gore, na temelju sporazuma o suradnji tužilaštava te države i Hrvatske potpisanom 2007. godine, prenose mediji.

Vezane vijesti

Đukanović se želi vratiti

Đukanović se želi vratiti

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i nekadašnji crnogorski premijer Milo Đukanović ispituje teren u međunarodnim vodama za povratak na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika