17.03.2009. / 16:07

Autor: Hrvoje Šimičević

Cenzura by Glavaš: Novinari Osječke televizije izbačeni sa konferencije HDSSB-a

'Njihov je zadatak da iz dana u dan tendecioznim emisijama i izmišljotinama kompromitiraju HDSSB', objasnio je Drmić pozadinu problematike, koja je, eto, na kraju završila, medijskom cenzurom

Vladimir Šišljagić i Branimir Glavaš, čelnici HDSSB-aVladimir Šišljagić i Branimir Glavaš, čelnici HDSSB-aNovinarska ekipa Osječke televizije izbačena je sa konferencije za novinare koju su priredili iz HDSSB-a, stranke čiji je jedan od čelnih ljudi Branimir Glavaš, osumnjičenik za ratne zločine nad Srbima u Osijeku ranih 90-ih godina.

Naime, rečenoj je partiji očigledno zasmetalo što ih spomenuta televizija ne uzdiže na pijedestal udruženja političara - vizionara koji su nešto najbolje što se dogodilo Slavoniji.

Novinarka i snimatelj Osječke televizije bili su primorani ne slušati što imaju reći iz HDSSB-a pod obrazloženjem stranačkog člana Ivana Drmića da 'izvještavaju tendenciozno', odnosno da funkcioniraju pod paskom HDZ-a i SDP-a.

"Njihov je zadatak da iz dana u dan tendecioznim emisijama i izmišljotinama kompromitiraju HDSSB", objasnio je Drmić pozadinu problematike, koja je, eto, na kraju završila, medijskom cenzurom.

Vezane vijesti

Glavaš odbio Karamarka

Glavaš odbio Karamarka

Branimira Glavaša u mostarskom zatvoru vrlo često posjećuju poznate javne osobe iz Hrvatske, tako da sama po sebi nije naročito zanimljiva činjenica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika