18.03.2009. / 09:30

Autor: Hrvoje Šimičević

'Kočijašev usud': Blažičko tužio Zdravka Mamića

Nije mu prvi put. Prije toga je na još vulgarniji način napao urednicu 24 sata Romanu Eibl, pa je onda istim pristupom prozvao i Tvrtka Puljića, novinara Sportskih novosti. Prvi je slučaj završio nagodbom, a Puljić na sudu i dalje traži satisfakciju

Zdravko Mamić, najbrži 'jezik' u hrvatskoj javnoj pustopoljiniZdravko Mamić, najbrži 'jezik' u hrvatskoj javnoj pustopoljiniHRT-ov sportski novinar Ivan Blažičko odlučio je podignuti tužbu protiv izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića kojemu se iz nekog razloga nije svidjelo komentiranje derbija Hajduk-Dinamo, pa mu je na pressici opsovao majku.

"To je moja privatna stvar i ne želim ništa komentirati", kazao je za Jutarnji list Blažičko. Mamiću izgleda nije pomoglo ni to što se poslije još jednog primitivnog ispada 'ispričao' Blažičkovoj majci. Nakon toga je, naime, u zamjenu za bližu rodbinu, spominjao novinarevu navodnu sklonost alkoholu. Iako nije poznata točna svota koju Blažičko potražuje u ovoj tužbi, pretpostavlja se da je riječ od oko 100 tisuća eura.

Time se izvršni Dinamov dopredsjednik, koji je nedavno i sebe zamalo uvjerio da 'odlazi' s te pozicije, primoran još jednom parničiti zbog vrijeđanja medijskih djelatnika. Prije toga je na još vulgarniji način napao urednicu 24 sata Romanu Eibl, pa je onda istim pristupom prozvao i Tvrtka Puljića, novinara Sportskih novosti. Prvi je slučaj 'kočijaških' Mamićevih ispada završio nagodbom, a Puljić na sudu i dalje traži satisfakciju.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika