20.04.2009. / 13:08

Autor: Andrea Belin

Put do uspjeha: Jesu li velike grudi zaista bitne

Većina žena svoje nezadovoljstvo veličinom grudi počinje iskazivati još u tinejdžerskoj dobi jer po njihovom mišljenju, djevojka koja ima najveće grudi privlači najviše pažnje, što naravno ne mora biti točno

Veličina grudnjaka nije jamstvo srećeVeličina grudnjaka nije jamstvo srećeVelike grudi postale su opsesija kako muškarcima tako i ženama. Većini muškaraca jako je drago ako su njihove partnerice obilnijeg poprsja. Naime, žene koje majka priroda nije obdarila velikim grudima, često se odlučuju na estetske operacije kako bi zadovoljile ponajprije sebe, a istovremeno i svoju bolju polovicu. Upravo zbog toga u posljednja tri desetljeća silikoni su postali totalno "trendy" kako god slavnih tako i kod "običnih djevojaka.

Estetski kirurzi u posljednje vrijeme zaista trljaju ruke i dobro zarađuju. Očito obične grudi više nisu dovoljne. Žene su doista pomahnitale za silikonskih implatatima jer sve naprosto žele izgledati kao Pamela Anderson...
Većina žena svoje nezadovoljstvo veličinom grudi počinje iskazivati još u tinejdžerskoj dobi jer po njihovom mišljenju, djevojka koja ima najveće grudi privlači najviše pažnje, što naravno ne mora biti točno. Djevojke su svjesne da su im grudi glavno oružje u osvajanju muškaraca.

Nekada su prirodne bile dovoljne, no s vremenom su se stvari promjenile i danas su silikoni neizostavni "modni detalj" većine žena. Ako nemaju bogato poprsje, pripadnice nježnijeg spola su nesretne jer s malim sisama nemaju dovoljno samopouzdanja. Iako tvrde da su zadovoljne svojom veličinom, duboko u sebi zavide onima koje nemaju takvih problema.

Velike grudi garantiraju uspjeh?

Velike grudi su preduvjet za uspjeh u svijetu zabave i glamura osobito onim djevojkama koje nisu prirodno talentirane za posao kojim su se odlučile baviti, kaže jedna od zabludi. Obilno poprsje otvara sva vrata u svijetu slave i upravo zbog toga sve više zvijezda odlučuje se za povećanje poprsja. Kad bolje razmislite teško da ćete među njima pronaći djevojku s prirodnim grudima. Posljednjih godina i kod nas je to postala uobičajena pojava. Ako se to učine učiniti javno, dakle pred televizijskih kamera, zahvat je jeftiniji jer se radi o reklami. Naravno, popust ovisi o tome koliko je žena poznata i koliki interes vidi u tome svemu sam estetski kirurg.

Pronađite dobrog estetskog kirurga

Ako liječnik nije dovoljno dobar u svom poslu, može doći do određenih komplikacija zato bi bilo pametno izdvojiti više novca i pronaći kirurga koji će posao obaviti kako valja. Na taj način izbjeći ćete neželjene ožiljke i neujednačenu veličinu lijeve i desne dojke. A ni silikonski implatati vam neće slobodno skakutati nakon razuzdanih noćnih provoda. Ako se sve odvija kako treba, povećane grudi dobro izgledaju, a li usprkos tome žena nakon zahvata mora biti pažljivija, osobito u razdoblju dok se ne izvade šavovi i konzumiraju tablete protiv bolova. Silikonske umetke treba mijenjati otprilike svakih deset godina jer bi moglo doći do određenih zdravstvenih problema, a sigurni smo da vam to nije cilj.

Hoće li vas povećanje grudi zaista usrećiti?

Ako je žena zaista nezadovoljna veličinom svojih grudi, njihovo povećanje može ju usrećiti, ali to samo onda kada ima čvrstu mentalnu sigurnost na ostalim područjima života. Zbog toga plastični kirurzi često naglašavaju kako je povećavanje grudi smislena radnja samo kod žena kojima priroda nije podarila ništa drugo. No, unatoč tome,neke žene ubrzo ustanove kako im silikoni nisu donjeli sreću koju su željele.

Budite zadovoljni prirodnom veličinom svojih grudi

Djevojke se veličinom grudi opterećuju zbog nepotrebnih razloga. Mnogo puta ste mogli čuti da se za grudi kaže da one nikada nisu prevelike, međutim i preveliko poprsje može uzrokovati zdravstvene probleme. Zato ne treba pretjerivati. S druge strane, u današnje vrijeme prirodne grudi su rijetkost i velikom broju muškaraca nedostaju. Poznato je da su malene grudi mnogo osjetljivije i odličan prijenosnik uzbudljivih poticaja. Dakle, prihvatite ih onakvima kave jesu i vjerujte nakon nekog vremena vi i vaš partner zaključiti ćete da vam se upravo takve sviđaju najviše.

Vezane vijesti

Odlučite svakodnevno biti sretni (strašno je jednostavno!)

Odlučite svakodnevno biti sretni (strašno je jednostavno!)

U današnje vrijeme svi samo nekamo jurimo, žurimo i vrlo rijetko tijekom dana, zapravo, stanemo i promislimo jesmo li pritom sretni? Što je uopće… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika