27.04.2009. / 12:19

Autor: Andrea Belin

Od operacije do katastrofe: Kako izgledaju slavni nakon plastičnih operacija?

Iako gotovo svi u posljednje vrijeme osjećaju posljedice recesije, estetski kirurzi zasigurno su rijetki koji dobro zarađuju. Sve veći broj ljudi želi pomladiti pod nožem estetskog kirurga. Međutim, za neke se kirurški zahvati nisu pokazali kao najbolje rješenje...

 Michael Jackson Michael JacksonU posljednje vrijeme je teško pronaći osobu koja nije bila niti jednom na estetskoj operaciji. Danas su plastične operacije dostupne svima, ali najviše ih još uvijek koriste celebrityji koji žele na ovaj način ukloniti određene nedostatke na svome tijelu ili jednostavno ne žele otkrivati godine.

Na žalost, nekima koji su pokušavali vratiti mladenački izgled na ovaj način, stvari su se zakomplicirale i nakon kirurškog zahvata izgledali su lošije nego prije.

Međutim, pjevačica Dolly Parton ima samo dobra iskustva. Nakon što je već nekoliko puta posjetila ordinaciju estetskog kirurga, smatra da izgleda dobro. Naime, ona tvrdi da to radi zbog sebe i svojih obožavatelja.

"Ja sam ponosna osoba. Nisam tašta. Gledam na to ovako, ako imate novca i morate se pokazivati ljudima, dugujete svojim obožavateljima da izgledate najbolje što možete, a ne poput psa", kazala je pjevačica i dodala kako svako jutro razmišlja o svom izgledu.
"Dignem se ujutro i razmišljam kako mogu najbolje izgledati. Stavim make-up. Želim zablistati, želim sjajiti", kaže Dolly.

I Hrvati ne zaostaju za svjetskim ikonama. Prisjetite se kako su nekada, a kako sada izgledaju, primjerice, Vjekoslava Bach, Neven Ciganocvić, Josipa Pavičić...

Ipak, neki pripadnici svijeta slavnih, nakon plastičnih operacija jednostavno nisu bili prepoznatljivi. Nudimo vam nekoliko celebritya koji su pokušavali ukloniti nedostatke na svome tijelu, a nakon operacija izgledali su očajavajuće!

Michael Jackson


Prvo mjesto, dakako zauzima nekadašnji kralj popa Michael Jackson. Vjerojatno ne postoji tip plastične operacije kojem se nije podvrgnuo. Promijenio je bradu, smanjio je vilicu, povećao obraze, izbijelio kožu na cijelom tijelu, a ne zna se ni broj operacija nosa kojima se podvrgnuo.

Mickey Rourke

Mickey RourkeMickey RourkeNaime, glumac je odlučio samo "malo" promijeniti svoje lice. Prve operacije nosa okarakterizirao je kao korektivne zahvate zbog ozljeda u ringu jer se svojedobno bavio boksom, ali ubrzo je postao ovisnikom plastičnih operacija te je promijenio bradu, povećao donju usnicu i obraze te nekoliko puta zategnuo lice ekstremnim faceliftingom.

Donatella Versace


Sestra modnog dizajnera Giannija Versacea iz godine u godinu postaje sve više umjetno preplanulom. Za razliku od ostalih celebrityja koji svoje nosove smanjuju, Donatella svoj povećava. U lice joj je uštrcano toliko botoksa da se bore ne pojavljuju ni kad se smije.

Melanie Griffith


Glumica je operirala grudi, vjeđe i nos, podvrgla se liposukciji te stalnim tretmanima botoksom. Zanimljivo je to da je njezin suprug, također glumac Antonio Banderas totalno protiv plastičnih operacija. Očigledno se glumica svaki put oglušila na njegove zabrane glede kirurških zahvata.

Jocelyn Wildenstein

Jocelyn WildensteinJocelyn Wildenstein"Žena mačka" također je poznata možda i jedna od najpoznatijih obožavateljica plastičnih operacija. Sa zahvatima je krenula sedamdesetih godina kad je zatekla muža u krevetu s ruskom manekenkom. Odlučila je kirurškim putem uljepšati lice kako bi ga pridobila natrag, a s obzirom da on voli mačke, željela je svojem izgledu dodati mačje karakteristika.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika