28.04.2009. / 16:01

Autor: Katarina Zorić

Teška prometna nesreća kod Županje: U izravnom sudaru poginule tri osobe

Trojica pirotehničara zadobila su teške tjelesne ozljede i odmah su prebačeni u vinkovačku Opću bolnicu. Policijski očevid je u tijeku

Policija još uvijek obavlja očevidPolicija još uvijek obavlja očevidDanas oko 13 sati dogodila se teška prometna nesreća kod županje u kojoj su poginule tri osobe. Policijska uprava vukovarsko-srijemska priopćila je da se nesreća dogodila na na cesti između Soljana i Strošinaca u županjskom kraju.Poginule su dvije žene i jedan muškarac iz Lipovca.

Trojica pirotehničara zadobila su teške tjelesne ozljede i odmah su prebačeni u vinkovačku Opću bolnicu. Policijski očevid je u tijeku, a nagađa se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina i skliski kolnik.

Prema neslužbenim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozač kombi-vozila u kojem su se nalazili pirotehničari, iz nepoznatih razloga u zavoju prešao na suprotni kolnički trak i izravno udario u automobil koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika