06.05.2009. / 12:45

Autor: Martina Čizmić

Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni više od 19,5 milijuna kuna

S kupcem Megafon iz Moskve potpisan je ugovor o podizanju njihove centrale u Moskvi na višu razinu, kao i njeno proširenje novim medijskim pristupnicima za IP mrežu

Gordana KovačevićGordana KovačevićEricsson Nikola Tesla ugovorio je nove izvozne poslove ukupne vrijednosti više od 19,5 milijuna kuna. S operatorom Kodotel ugovorena je početna etapa uvođenja GSM sustava u gradu i regiji Voronjež. Do sada je Ericsson Nikola Tesla surađivao s Kodotelom na izgradnji njihove fiksne mreže, a ovim ugovorom proširuje se dosadašnja uspješna suradnja i na njihovu novu GSM mrežu. Isporuka opreme planira se u trećem kvartalu, a puštanje GSM sustava u rad u četvrtom kvartalu ove godine.

S kupcem Megafon iz Moskve potpisan je ugovor o podizanju njihove centrale u Moskvi na višu razinu, kao i njeno proširenje novim medijskim pristupnicima za IP mrežu.

Na dalekom istoku Rusije za željezničku kompaniju DVŽD ugovoreni su poslovni sustavi s najmodernijim IP rješenjima za poslovne korisnike u pet gradova ove daleke ruske regije.

Ugovore je komentirala Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle: „Novi poslovi na ruskom tržištu zaključeni su u snažnoj konkurenciji. Najsuvremenija rješenja i oprema uz mnogobrojna iskustva naših stručnjaka u različitim zahtjevnim projektima rezultirali su našim odabirom. I u budućnosti ćemo se truditi zadržati postojeće zadovoljne kupce te dodatno proširiti listu kupaca i na ovom izazovnom tržištu“.

Vezane vijesti

Tko je prvi pustio LTE mrežu u upotrebu? HT ili Vip?

Tko je prvi pustio LTE mrežu u upotrebu? HT ili Vip?

Da je borba na tržištu telekomunikacija bespoštedna najbolje govori informacija da su i Hrvatski Telekom i Vipnet danas u pogon pustili komercijalnu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika