07.05.2009. / 16:55

Autor: Milan Pavlinović

Leningrad Cowboys u petak u zagrebačkoj Tvornici

Nakon koncerta članovi benda u predprostoru Tvornice družit će se s fanovima, a njihovo posljednje gostovanje upravo u tom klubu bilo je rasprodano

Leningrad CowboysLeningrad CowboysPoznata finska grupa Leningrad Cowboys u petak će održati koncert u zagrebačkoj Tvornici. Bend se prvi put pojavio u filmu Akija Kurismakija "Lenjingradski kauboji idu u Ameriku" 1989., a prepoznatljivi su po natapiranim frizurama i šarenim kaubojskim odjelima.

Grupa ima 11 muških članova i dvije djevojke, a sviraju glazbenu kombinaciju ruske polke, etno glazbe i rocka, parodirajući i poznate grupe poput Led Zeppelina s puno humora i otkačenim scenskim nastupom. Pjevaju na engleskom o temama kao što su votka, svemirske rakete, Džingis-kan i traktor.

Nakon koncerta članovi benda u predprostoru Tvornice družit će se s fanovima, a njihovo posljednje gostovanje upravo u tom klubu bilo je rasprodano. Klub će svim zaintersiranim na dan koncerta otvoriti vrata u 19:30 sati i profesionalni frizeri radit će besplatne Leningrad Cowboys frizure u svim veličinama.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika