09.05.2009. / 08:00

Autor: Andrea Belin

5 najvažnijih seksualnih tehnika u 21.stoljeću

Svi žele zanimljiv i bogati seksualni život. Međutim, vlastitim pogreškama i krivim potezima partnera, igrice u krevetu ne završe svaki put zadovoljavajuće. Često puta ostanemo razočarani i iskaljujemo se na drugima. Nismo ni svjesni da smo si sami krivi što je sve završilo neslavno

Seksualne tehnike koje morate probatiSeksualne tehnike koje morate probatiU seksu je važno apsolutno sve, od trenutka kada zatvorite oči do onog trenutka kada doživite vrhunac, čak i nakon toga jer ne postoji pravilo da tada sve mora završiti. Nudimo vam još nekoliko savjeta kako začiniti svoj seksualni život jer nikada nije kasno naučiti nešto novo, naravno, to i znati primjeniti!

1. Budite spontani

Ne seksajte se na silu. Pustite neka se jednostavno dogodi. Ako vam je oboma jedini cilj orgazam, odmah na početku morate znati da to neće dobro završiti. Cijelo vrijeme biti ćete napeti, a na kraju nezadovoljni ili još gore, vrhunac ćete odglumiti, a vjerujemo da vam to nije cilj. Opustite se i ništa nemojte forsirati, u svakom trenutku uživajte do kraja pa kako god završilo. Shvatite da seks ne može biti jednako dobar i kvalitetan apsolutno svaki put.

2. Neka nikada ne nedostaje strasti

U dugim vezama, strasti jednostavno izblijede s vremenom i seks postaje jaaako dosadan. I za to postoji rješenje. U takvim trenutcima ne morate pomahnitati za ljubavnikom već jednostavno u vezu unesite nešto novo. U današnje vrijeme brzi životni ritam i obaveze zamijene romantična uzbuđenja. Sigurno imate vremena barem jedanput tjedno posjetiti neku izložbu ili otići u kazalište. Sve to vrijeme razgovarajte s partnerom. Ponekad će biti dovoljna i poruka u kojoj piše "volim te".

3. Isprobajte nešto novo

Isprobajte nove stvari. Na svu sreću, vremena kada je seks bio tabu tema, su iza nas. Nemojte se sramiti predložiti neke neuobičajene poze. Neka vaš cijeli stan bude mjesto za igru. Nemojte se ograničavati da to morate činiti u spavaćoj sobi. Možda je vrijeme da malo razmislite i shvatite šta vam je u seksu zabavno.
Ako vam se ne bude sviđalo to što ste naumili, sljedeći put isprobajte nešto drugo.

4. Budite u kondiciji

Ako ste konstantno pod stresom i u depresiji, seks vam isto neće biti puno bolji. Istraživanja su pokazala da su ljudi koji se češće seksaju manje depresivni. No, za to vam je potrebna energija. Ako nedovoljno spavate, biti ćete umorni i od seksa neće biti ništa. Odmarajte se, hranite se zdravo i vježbajte.

5. Naučite voljeti svoje tijelo

Nemojte da vam višak ili manjak kilograma predstavlja problem da s nekim legnete u krevet. Naučite voljeti sebe. Ako vam zaista višak kilograma toliko smeta, nemojte se žaliti već nešto i poduzmite po tom pitanju. Kada se oslobodite takvih misli, osjetiti ćete svaki partnerov dodir i uživati u svakom trenutku.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika