13.05.2009. / 13:29

Autor: Andrea Belin

Kako (bez dijete) izgledati 5 kilograma mršavije

Odjeća čini čuda, u pozitivnom i negativnom smislu. Odabere li pravilno izgledat ćete sjajno, no nepravilan izbor odjeće vizualno će vas učiniti još debljom

Vitkije ćete izgledati u jaknici koja pokriva bokoveVitkije ćete izgledati u jaknici koja pokriva bokoveJoš uvijek niste uspjeli skinuti višak kilograma ili taj proces kod vas traje malo duže? No, unatoč tome želite izgledati seksi i mamiti poglede suprotnog spola? Nudimo vam nekoliko savjeta stručnjaka kako možete kombinirati odjeću, kozmetiku i nakit te na taj način izgledati mršavije! Vjerovali ili ne, potrebne su vam samo jedne ogromne naušnice koje sigurno imate u svojoj ladici, a i stari remen iz maminog ormara pomoći će da izgledate kao da imate najmanje pet kilograma manje.

1. Izbjegavajte široku odjeću

Najgore što možete učiniti u takvoj situaciji je skrivanje u širokoj odjeći. Istu pogrešku ćete napraviti ako obučete i majčicu pripijenu uz tijelo koja će još više istaknuti svaki nedostatak. Stoga, radije pripazite na kroj. Primjerice, ukoliko imate jače bokove, usmjerite pažnju na gornji dio tijela, a to možete učiniti haljinicom koja otkriva ramena i dekolte. U ovom slučaju je dobar kroj, važniji od odabira boje.

2. Odaberite komotnije donje rublje

Nikada nemojte obući manji broj grudnjaka ili manje gačice jer na taj način nećete ostaviti dobar dojam i istaknuti ćete višak kilograma. Odaberite rastezljivo i pamučno donje rublje koje se ne primjeti ispod odjeće.

3. Pojas

Vjerujemo da vam se to čini potpuno nelogično, ali vjerujte itekako je učinkovito. Pojas oko struka ili na hlačama učiniit će vaše noge dužima, a struk će izgledati toliko širok. Veće rezultate ćete postići ako ukombinirate deblji pojas. Uže izbjegavajte u širokom krugu!

4. Nosite upečatljiv nakit

Ako želite skrenuti pažnju na vaš gornji dio tijela, nosite upečatljiv nakit, primjerice velike naušnice, šarene ogrlice ili jaku šminku. Ako ne želite da vaš dekolte bude primjećen, odlučite se za nekoliko većih narukvica. Odabir nakita jako je važan jer ukoliko na sebi imate odjeću u jednoj ili dvije boje, detalji su uvijek dobrodošli.

5. Odaberite dužu jaknu

Ukoliko želite sakriti masne naslage na bokovima ili struku, nosite duže jakne, primjerice malo iznad koljena. Uske, kratke jaknice mogu si priuštiti djevojke savršenih proporcija. Nosite jakne koje će više istaknuti vaša ramena.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika