22.05.2009. / 13:44

Autor: Anamarija Kronast

Samo 450.000 eura: Prodaje se rodna kuća Arnolda Schwarzenegera

Dom u kojemu je popularni glumac odrastao nalazi se u blizini Graza i ima okućnicu od 2407 metara kvadratnih, a potrebna je i adaptacija stare kuće

Imanje u blizini GrazaImanje u blizini GrazaGuverner Kalifornije Arnold Schwarzeneger očito nije više previše vezan za domovinu Austriju jer je dao oglas da prodaje svoju rodnu kuću. Dom u kojemu je popularni glumac odrastao nalazi se u blizini Graza i ima okućnicu od 2407 metara kvadratnih. U njoj je rođen Arnijev otac, a i "Terminator" je 1947. godine u toj kući došao na svijet.

Inače, imanje se prodaje za 450. 000 eura , a u oglasu objavljenom na Internetu ne piše previše detalja vezanih uz prodaju.

Zna se tek da je riječ o kući u koju bi trebalo uložiti dosta novaca jer je vremenom puno toga propalo. Stoga cifra koju traži guverner Kalifornije nije jedini novac koji je potrebno investirati da bi se stanovalo u negdašnjem domu jednog od najpopularnijih glumaca na svijetu.

Vezane vijesti

Što Chuck Norris radi u Bugarskoj?

Što Chuck Norris radi u Bugarskoj?

Kada su se devedesetih po Bugarskoj počeli šetati akcijski junaci poput Arnolda Schwarzennegera, Silvestera Stallonea, Brucea Willisa ili Jean… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika