26.05.2009. / 11:49

Autor: Anamarija Kronast

Tko želi biti zvijezda: Traže se nove Spice Girls

Negdašnja spajsica Mel B je objavila kako će voditi novi reality show za mlade pjevačice, a poanta je da se na kraju oformi novi bend koji bi bio sličan spajsicama

Mel BMel BPoznavatelji prilika na svjetskoj glazbenoj sceni još se sjećaju kakva je euforija vladala na audiciji za Spice Girls, prijavilo se nekoliko milijuna djevojaka željnih slave.

Ovih je dana sličnu pomamu izazvala negdašnja spajsica Mel B koja je objavila kako će voditi novi reality show za mlade pjevačice, a poanta je da se na kraju oformi novi bend koji bi bio sličan spajsicama.
Detalji još uvijek nisu do kraja poznati, no zna se da Mel B najmerava djevojkama pružiti šansu za glazbenu afirmaciju.

-Veselim se vidjeti sve te nove talentirane cure koje ću gledati kako se razvijaju", rekla je tamnoputa Britanka za magazin Music News. Razočarala je one koji su se nadali kako će im kazati da će se popularna petorka ponovno okupiti.

"Prvo okupljanje Spice Girls nije imalo veze s novcem. Htjele smo još jednom biti na vrhu svijeta", zaključila je Mel, a s njom bi se vjerojatno složili i mnogi glazbeni kritičari koji su bili zgroženi činjenicom da se djevojke žele ponovno okupiti. I, što je još gore, snimiti novi album!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika