26.05.2009. / 12:41

Autor: Anamarija Kronast

Brutalno pretučena britanska misica Danielle Lloyd

Dvije djevojke su je navodno ničim izazvane napale oko pola tri ujutro i bacile su je na stol pun pića. Nazočni su odmah pozvali hitnu pomoć, a Jamie je s Danielle izvan kluba čekao da pomoć stigne

Danielle Lloyd ispred noćnog kluba (Foto: Daily Mail)Danielle Lloyd ispred noćnog kluba (Foto: Daily Mail)Danielle Lloyd, bivša Miss Engleske, jučer je brutalno pretučena u Crystalu, londonskom noćnom klubu. Navodno su ju napale dvije djevojke, a osim što su joj razderale leđa, zbog teške povrede noge mora na hitnu operaciju.
Nitko nije do kraja siguran kako je zapravo došlo do incidenta, a s Danielle je u klubu bio i dečko Jamie O'Hara, te još petero prijatelja.

Dvije djevojke su je navodno ničim izazvane napale oko pola tri ujutro i bacile su je na stol pun pića. Nazočni su odmah pozvali hitnu pomoć, a Jamie je s Danielle izvan kluba čekao da pomoć stigne.

Istu večer dvije su napadačice uhićene pod optužbom nanošenja ozbiljnih tjelesnih ozljeda. Doduše, ovo je drugi put u mjesec dana da je Danielle napadnuta u noćnom klubu pa zlobnici već komentiraju kako je lako moguće da se ljepotica zamjerila mnogima. Što je tomu razlog zapravo nije poznato.

Vezane vijesti

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika