28.05.2009. / 14:11

Autor: Anamarija Kronast

5 super savjeta za seksi sms poruke

Pri slanju sms poruka valja biti oprezan. Nudimo vam nekoliko prijedloga kako pisati sms poruke kako bi vaše zavođenje urodilo plodom!

Seksi sms poruke još uvijek su inSeksi sms poruke još uvijek su inZavođenje sms porukama nije nikakav novitet. To je jedan od najlakših načina kako nekome priznati osjećaje. Dok tipkate, ne morate ga gledati u oči, a i ovakav način komunikacije zna biti jako uzbudljiv. No, i pri slanju sms poruka valja biti oprezan. Nudimo vam nekoliko prijedloga kako pisati sms poruke kako bi vaše zavođenje urodilo plodom!

1. Vrijeme

Premda vam to zvuči besmisleno, jako je važno u koje vrijeme šaljete poruku. Imajte na umu da slanje sms poruka, baš kao i poziv iza 22 sata može biti shvaćen kao uznemiravanje. Također se nemojte živcirati ako vam odmah ne odgovori na poruku. Ako se on vama javio prvi, nemojte odugovlačiti s odgovaranjem. Često puta preveliko odugovlačenje automatski šalje loš signal.

2. Pišite kratke i jasne poruke

Od prije je poznato da muškarci ne vole pisati dugačke poruke. Teško je i pronaći onoga koji se uopće voli dopisivati. Upravo zbog toga pišite kratke i jasne poruke. Nemojte okolišati i previše objašnjavati. Odmah mu recite što želite jer ćete ostaviti bolji dojam.

3. Nemojte se dopisivati u pripitom stanju

Dopisivanje s nekoliko promila alkohola u krvi nije poželjno. Drugo jutro nećete se sjećati što ste mu rekli, a vjerujte to nije nimalo privlačno.

4. Velike vijesti se ne šalju sms

Ako mu želite izjaviti ljubav, prosidbu ili čak prekid, nemojte tio činiti preko sms poruka. To će samo pokazati koliko ste sramežljivi i da uopće nemate svoje "ja". Ako mu želite reći nešto jako važno, kažite mu to u četiri oka.

5. Provjerite što šaljete

Ako se istovremeno dopisujete s više osoba, pripazite kome šaljete poruku. Osobito treba obratiti pažnju ako šaljete neke zanimljive fotografije. Dakle, uzmite si koju sekundicu više i ponovno provjerite da ono što šaljete, ide na broj prave osobe.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika