29.05.2009. / 11:30

Autor: Anamarija Kronast

Novi Milanov biser: Bandić bi u Zagreb doveo pokojnog Freddieja Mercuryja

U emisiji u kojoj su dvojica kandidata za zagrebačkog gradonačelnika: Milan Bandić i Josip Kreagr govorili o svojim glazbenim ukusima, aktualni prvi čovjek metropole ponovno je napravio gaf

Milan BandićMilan BandićU sinoćnjoj emisiji Vip In Music na Drugom programu Hrvatske televizije o svojim su glazbenim ukusima raspravljala i dvojica kandidata za zagrebačkog gradonačelnika: Josip Kregar i Milan Bandić.

U blic pitanjima njih su se dvojica trebala publici predstaviti i kroz svoj izbor omiljene glazbe. Sve to ne bi bilo ništa neobično da Milan Bandić, kojemu su podjednako drage skladbe "Ne dirajte mi ravnicu" i "Suza za zagorske brege", u jednom trenutku nije kazao kako bi volio u Zagrebu vidjeti Freddieja Mercuryja, pokojnog pjevača legendarne grupe Queen!

Nije, doduše, još uvijek do kraja jasno je li Bandić bio samo brzoplet i u želji da se prikaže u što boljem svjetlu smetnuo s uma da je Mercury mrtav ili naprosto to nije znao.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika