03.06.2009. / 11:54

Autor: Anamarija Kronast

Oni su uvijek in: Dolce&Gabbana žele posvojiti bebu

Trenutačno je in usvajati tamnoputu djecu, a nakon što su to napravile Madonna i Angelina Jolie isto bi željeli i Stefano i Domenico

Par želi usvojiti tamnoputu bebuPar želi usvojiti tamnoputu bebuObzirom da poznati modni dvojac Domenico Dolce& Stefano Gabbana više nisu u vezi, mnoge je šokiralo kada su njih dvojica izjavili da žele posvojiti dijete!

Oni žele usvojiti tamnoputu bebu, a mnogi ih optužuju kako im nije stalo do djece nego do novog modnog hita. Naime, sada je in usvajati tamnoputu djecu, a nakon što su to napravile Madonna i Angelina Jolie isto bi željeli i Stefano i Domenico.

Doduše, njih su dvojica svojedobno planirali prijateljicu nagovoriti da im bude surogat majka, odnosno da im rodi dijete, no i ta je ideja propala. Doduše, nisu uvjereni ni da će im usvojenje poći za rukom:
-To je u Italiji vrlo osjetljiva tema zbog Pape i Vatikana, no ne mislim da bi to trebalo biti vjersko, nego političko pitanje-kazao je Gabbana u jednom intervjuu.

Ipak, dok se stvar oko posvojenja ne iskristalizira, par (svatko sa svojim dečkom) odmara na jahti koja plovi Sredozemnim morem.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika