03.06.2009. / 12:41

Autor: Anamarija Kronast

Umire kralj popa: Michael Jackson ima samo 44 kilograma

Njegovo zdravstveno stanje nikada nije bilo toliko loše, a trenutačno odbija hranu, imunitet mu je potpuno oslabljen, a polako gubi i bitku s uznapredovalim rakom kože

Michael Jackson nekad i danasMichael Jackson nekad i danasČini se kako su glasine o tome da je Michael Jackson smrtno bolestan jer ima rak kože ipak točne. No, ma koliko se liječnici trude držati njegovo zdravstveno stanje pod kontrolom, kralj popa je iz dana u dan sve lošije.

Zbog bolesti je pao u tešku depresiju, a počeo je i odbijati hranu. Zbog straha da se ne udeblja jede samo jednom dnevno te trenutačno ima 44 kilograma. Uvjeren je kako mu to pomaže u borbi s rakom jer smatra da bi mu debljina mogla samo odmoći.

S druge strane, njegovo ekstremno izgladnjivanje jako je loše za ionako oslabljen imunitet. Operacije koje bi mu mogle produžiti život trenutačno su nezamislive, a nitko se od liječnika ne usudi prognozirati hoće li ga i kada ipak uspjeti operirati.

Vezane vijesti

WHO: Ispušni plinovi dizelskih motora izazivaju rak

WHO: Ispušni plinovi dizelskih motora izazivaju rak

Ispušni plinovi dizelskih motora mogu kod ljudi izazvati rak i spadaju u istu potencijalno smrtonosnu kategoriju kao azbest, arsen i iperit, objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika