04.06.2009. / 11:31

Autor: Anamarija Kronast

Tužan kraj: Brad i Angelina i službeno raskinuli vezu

Posljednja kap koja je prelila čašu za Angelinu je bila činjenica da se njezin dragi sve češće družio sa svojom bivšom suprugom Jennifer Aniston

Angie i Brad više nisu u veziAngie i Brad više nisu u veziOčito su problemi koji su se posljednjih dana nagomilali u vezi Brada Pitta I Angeline Jolie bili toliko veliki da ih je bilo nemoguće riješiti.

Američki magazin National Enquirer objavio je kako je najljepši par na svijetu i službeno prekinuo vezu.
Posljednja kap koja je prelila čašu za Angelinu je bila činjenica da se njezin dragi sve češće družio sa svojom bivšom suprugom Jennifer Aniston.

Trenutačno se Brad priprema za snimanje novog filma u Kaliforniji, a Angie je s njihovom djecom u dvorcu u Francuskoj. Navodno uopće ne komuniciraju, čak ni zbog djece.

Izvor blizak paru tvrdi da je samo pitanje dana kada će tužnu vijest podijeliti i sa svojim obožavateljima.
Premda su se trudili da na sve moguće načine prikažu kako je u njihovoj vezi samo došlo do manje krize, činjenice govore kako je vrijeme da krene svatko svojim putem. A odvjetnicima ostaje da se dogovore o skrbi za djecu i eventualnoj podjeli imovine.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika