05.06.2009. / 10:52

Autor: Anamarija Kronast

Šokantno: Ante Gotovac na Farmi je imao pištolj!

Doduše, riječ je o plinskom pištolju koji uglavnom služi da bi zastrašio protivnika jer izgleda poput pravog oružja, no pucanj iz njega nije smrtonosan

Ante GotovacAnte GotovacOvogodišnja Farma je, kako se zasad čini, potukla sve rekorde: u gledanosti, ali i skandalima.
Naime, nakon tučnjave, optužbi za posjedovanje droge i diskvalifikacija, među bivšim sustanarima sve se češće može čuti još jedna šokantna informacija.

Naime, Ante Gotovac je na seosko imanje nadomak Ivanić Grada sa sobom ponio i pištolj! Doduše, riječ je o plinskom pištolju koji uglavnom služi da bi zastrašio protivnika jer izgleda poput pravog oružja.

Naime, prema zakonu, punoljetni građani bez odobrenja i prijave mogu kupiti plinski pištolj. Svi su modeli replike pravog oružja pa imaju i psihološki faktor zastrašivanja. Cijena im je od 300 do 600 kuna.

No, nismo sigurni da ga je Ante smio unijeti an Farmu pa se postavlja pitanje na koji je način pištolj (ma kakav bio) završio u seoskoj idili i kako to nitko (osim farmera) nije vidio i sankcionirao.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika