05.06.2009. / 13:33

Autor: Anamarija Kronast

Nije za maloljetne: Objavljene fotografije Berlusconijevih orgija

Dakako, lica gostiju su zamagljena, no jasno se vide zgodne djevojke u toplesima i talijanski premijer bez idene krpice na sebi

Španjolski dnevnik El Paisa usudio se objaviti ono o čemu maštaju talijanski mediji. Oni su naime objavili fotografije Silvija Berlusconija kako se s tri djevojke zabavlja u svojoj vili na Sardiniji. Doduše, nije jasno odakle im snimke jer ih je prošlog tjedna zaplijenio talijanski državni tužitelj.

Dakako, lica gostiju su zamagljena, no jasno se vide zgodne djevojke u toplesima i talijanski premijer bez ijedne krpice na sebi. Vidljivo je da se svi zajedno dobro zabavljaju.

No, Berlusconija te snimke ni najmanje nisu zbunile. Jedan od najmoćnijih Talijana komentirao ih je govoreći:
"Tuširate li se vi u sakou i kravati. Tu nema skandala, riječ je bezazlenim fotografijama. Riječ je samo o kršenju moje privatnosti i neviđenoj agresiji", komentirao je čovjek čijim se postpucima vesele tabloidi, a on tvrdi da nikada nije napravio gaf.

Fotogalerija

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika