23.06.2009. / 16:43

Autor: Andrea Belin

Pomirljivi Mirko Fodor: Mirna Berend se šali kad kaže da mi fali daska u glavi

U svojoj kolumni Mirna Berend je između ostalog kazala kako Mirku na glavi nedostaje kose, a u glavi mu fali pokoja daska, no njezin je kolefga uvjeren kako se ona zapravo šali na njegov račun

Mirko se ne ljuti na MirnuMirko se ne ljuti na MirnuU svojoj novoj kolumni u Areni nekoć poznata voditeljica Mirna Berend vrlo je detaljno opisala što misli o ovogodišnjem izboru za Miss i Mistera Hrvatske, a kako je jedan od voditelja ove manifestacije bio, do nedavno urednik Zabavnog programa na HTV-u, Mirko Fodor, nije se ustručavala prokomentirati njegov styling, a uputila mu je i nekoliko "komplimenta" na račun njegove osobnosti.

Naime, Mirna je između ostalog kazala kako Mirku na glavi nedostaje kose, a u glavi mu fali pokoja daska. Neki bi se na takvu konstataciju, u najmanju ruku, uvrijedili, dok bi se drugi već savjetovali s odvjetnikom oko potencijalne tužbe za naknadu duševnih boli.

Odmah smo kontaktirali Fodora da nam prokomentira ovakve izjave te da nam kaže u kakvom su odnosu on i Mirna i što ju je potaknulo da tako o njemu govori.

No, on u svemu tome ne vidi ništa negativno, štoviše smatra da se voditeljica Nove Tv jako dobro našalila na njegov račun. "Mislim da je Mirna to kazala iz zafrkancije, što nije ništa neobično jer mnogi u šali spominju moju ćelavost", kazao je Fodor i dodao kako je više nego siguran da joj nije dao nikakav povod za takve izjave.

Vezane vijesti

Kosor više nema opravdanja - Zbog pola godine na vlasti kocka se sudbinom...

Kosor više nema opravdanja - Zbog pola godine na vlasti kocka se sudbinom države

Emocije su, u načelu, najveći neprijatelj svake političke rasprave. Ali kada se govori o političkoj situaciji u Hrvatskoj, jednostavno je nemoguće… Više

Komentari

registracija
5/2/08

mrvabrada, 23.06.09. 22:47

Nisam baš pristalica Mirka Fodora čak mi nije bio ni simpatićan, ali ovakvim pozitivnim razmišljanjem me oduševio, i za najboljeg prijatelja u žargonu se može svašta kazati ne misleći nikakvo zlo, samo se nadobudne budale love na svako slovo, rijeć a i te kako na rećenicu. Mirko čestitam !!!!!! Da je više ovakovih pozitivnih reagiranja ?????? Nova TV bi propala !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika