27.06.2009. / 21:20

Autor: Hina

Video: Preskar ipak nije izgubio - Hrvatski boksač je u svlačionici došao k svijesti

Preskar je po završetku dvoboja morao biti iznesen iz ringa. Slika nije bila niti malo ugodna. Preskara, koji je bio u nesvijesti, iznijeli su ukrajinski liječnici na nosilima

Mario PreskarMario PreskarIako su sve informativne agencije, pa čak i reporteri izravnog prijenosa meča prenijeli kako je hrvatski boksački profesionalac Mario Preskar u svom 19. nastupu pretrpio prvi poraz, njegov dvoboj u osam rundi u Lvivu protiv Ukrajinca Maksima Pedjure suci su proglasili neodlučenim.

Preskar je bio bolji većim dijelom dvoboja, ali u posljednjoj, osmoj rundi Pedjura ga je dva puta poslao u "knock-down", te je Preskar je po završetku dvoboja morao biti iznesen iz ringa.

Prema prvim informacijama, Preskar se oporavio od pretrpljenih udaraca u posljednjoj rundi, ali je zbog opreza ipak prebačen u bolnicu na detaljniji pregled.

Preskar nije bio u mogućnosti izaći na sredinu ringa na proglašenje pobjednika, ali sudac u ringu je podigao obje ruke u zrak (iako je jedna bila prazna), a i kiselo lice Ukrajinca je govorilo samo za sebe.

Nakon ovoga poraza Preskar ima omjer od 16 pobjeda i tri neodlučena ishoda, dok je Pedjura u 15. borbi prvi puta odboksao neodlučeno, usto ima 13 pobjeda i jedan poraz.

Vezane vijesti

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Hrvatski boksač teške kategorije Marko Čalić pobijedio je danas Estonca Karson Raina u četvrtfinalu europskih kvalifikacija za Olimpijske igre. Ostao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika