28.06.2009. / 19:36

Autor: Anamarija Kronast

Bivša dadilja Michaelove djece: Ni ne znam koliko sam mu puta ispumpala želudac

Nakon Michaelove smrti joj se javila njegova obitelj, no nije željela otkriti tko ju je konkretno zvao. Pitali su gdje Michael drži novac jer su znali da ga je često skrivao na neobična mjesta

Grace Rwaramba (Foto: Daily Mail)Grace Rwaramba (Foto: Daily Mail)Grace Rwaramba, bivša dadilja djece Michaela Jacksona javnosti je otkrila kako je nebrojeno puta morala pjevaču ispumpavati želudac kako bi mu iz tijela uklonila smrtonosne koktele sredstva protiv bolova.

Dadilja koja je za kralja popa radila do prosinca prošle godine, doputovala je iz Londona u Los Angeles kako bi ponovno vidjela mališane.

Također je novinarima priznala da je Michael doslovce bio švorc, novac bi posuđivalo okolo, no nije želio priznati svoju pravu financijsku situaciju: bio je opsjednut svojim "bogatstvom" i neštedimice je trošio novac.
U fazi u kojoj ga je ona poznavala već je bio ovisan o lijekovima protiv bolova.

"Sjećam se da je jednom bilo toliko loše da nisam mogla djeci dopustiti da ga vide u takvom stanju", kazala je 42-godišnjakinja i prisjetila se kako je svojedobno apelirala na Katherine Jackson, Michaelovu majku, da ga nagovori na liječenje od ovisnosti. Saznavši to kralj popa ju je optužio za izdaju.

"Nije želio slušati, i tada je vikao da me otpušta" kazala je Grace.

Nakon Michaelove smrti također joj se javila njegova obitelj, no nije željela otkriti tko ju je konkretno zvao. Pitali su gdje Michael drži novac jer su znali da ga je često skrivao na neobična mjesta.

"Rekla sam im da pogledaju ispod tepiha i u vreće za smeće! Ipak, nisam mogla vjerovati da me nekoliko sati nakon njegove smrti zovu i pitaju za novac!"

U ispovijesti Daily Mailu rekla je i da Michael nije imao pojma kako bi, u okviru londosnke turneje trebao održati 50 koncerata. Kazao joj je da je potpisao samo za deset.

Inače, Grace je za Michaela radila više od deset godina, prvo je bila njegova pomoćnica u uredu, a kasnije je preuzela brigu o djeci.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika