29.06.2009. / 12:55

Autor: Anamarija Kronast

Obrat u slučaju Jackson: Liječnik tvrdi da mu nije ubrizgao Demerol, obitelj sumnja

I, premda je policija izjavila kako su temeljito ispitali liječnika čije će im svjedočenje pomoći, obitelj pokojnog pjevača ogorčena je na doktora, te tvrde da se makar mogao doći upoznati s obitelj

Michael JacksonMichael JacksonJoe Jackson, otac pokojnog kralja popa, novinarima je izjavio kako ga prilično brinu činjenice o posljednjim satima života njegova sina Michaela, točnije onaj dio u kojemu je liječnik našao pjevača bez svijesti.

"Puno mi toga nije jasno, još uvijek ne mogu shvatiti što se zapravo događalo. A ono što znam nimalo mi se ne sviđa", zaključio je.

Naime, osobni liječnik pop zvijezde, kojeg je policija temeljito ispitala tijekom vikenda, našao je onesviještenog pjevača kako leži na svom krevetu, objavila je odvjetnička firma koja zastupa dr. Conrada Murraya.

No, navodno se Jacksonu i u tom trenutku mogao napipati puls, a Murray je učinio sve kako bi mu pomogao, izvjestila je odvjetnička firma Stradley, Chernoff i Alford law iz Houstona.

Odvjetnik Edward Chernoff, koji zastupa Murraya, tvrdi kako njegov klijent nije pjevaču ubrizgao nikakvu injekciju sredstva protiv bolova.

Ta informacija bi, ako se pokaže istinitom, mogla baciti novo svjetlo na smrt Michaela Jacksona.
I, premda je policija izjavila kako su temeljito ispitali liječnika čije će im svjedočenje pomoći, obitelj pokojnog pjevača ogorčena je na doktora, te tvrde da se makar mogao doći upoznati s obitelji.

Zasad je pred njima priprema velikog sprovoda, te pravna bitka za Michaelovu djecu. Naime, njegova majka Katherine namjerava sudu predati zahtjev za skrbništvo nad mališanima. Tvrdi kako bi Michael želio upravo to.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika