01.07.2009. / 11:48

Autor: Anamarija Kronast

Razmažena zvijezda: Madonna želi da joj u Beogradu osiguraju jahaće konje

Uoči nastupa, pjevačica je organizatorima koncerta poslala listu zahtjeva koje joj moraju osigurati tijekom boravka u Srbiji. Tako je, između ostalog, navela i da bi slobodno vrijeme željela provesti jašući konje

MadonnaMadonnaU sklopu svjetske turneje "Sticky and Sweet" pop ikona Madonna nastupit će 24. kolovoza na beogradskom Ušću. Uoči nastupa, pjevačica je organizatorima koncerta poslala listu zahtjeva koje joj moraju osigurati tijekom boravka u Srbiji.

Tako je, između ostalog, navela i da bi slobodno vrijeme željela provesti jašući konje.
-Osigurat ćemo konje tako da Madonna može jahati ako joj se prohtije-izjavio je Miloš Ignjatović, menadžer "Egizta", organizatora koncerta.

Naime, nije tajna da pjevačica već godinama na turneje vodi i svog privatnog trenera za jahanje pa je lako moguće da se i u Beogradu relaksira jašući konja.

Doduše, Madonna je dosad imala već dvije nezgode s konjima. Nedavno je pala jer se konj preplašio bliceva paparazza, a prije četiri godine se ozbiljno ozlijedila na svom imanju u Engleskoj jer je nagnječila tri rebra, slomila ruku i ključnu kost.

Inače, na ovogodišnjoj će ju turneji pratiti čak 270 ljudi, među njima je više od 20 plesača. Tijekom koncerta pjevačica će se presvlačiti čak osam puta, a za to je angažirala čak pet ljudi koji svaki puta imaju minutu i pol da joj pomognu da se na pozornicu vrati u novom izdanju.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

registracija
29/6/09

zygi, 01.07.09. 12:24

e,ovo se zove biti bahat.A da nije došlo do pogreške u prevodu...možda ona traži pastuha koji će nju jahati....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika