02.07.2009. / 12:37

Autor: Anamarija Kronast

Salma Hayek, zvijezda novog filma Emira Kusturice

Ulogu intrigantnog meksičkog revolucionara Kusturica još nikome nije povjerio, no priča se da su u igri Johnny Deep i Javier Bardem

Emir i Salma su prijateljiEmir i Salma su prijateljiRedatelj Emir Kusturica u rujnu počinje snimati novi film naslova "Sedam prijatelja Pancha Ville i žena sa šest prstiju".

Prva lokacija biti će im Mokra Gora u Srbiji, ekipa se potom seli u Meksiko i Španjolsku, a premda je mnogo detalja oko snimanja još uvijek nepoznato, sigurno je da će jednu od glavnih ženskih uloga zaigrati Salma Hayek.

Ulogu intrigantnog meksičkog revolucionara Kusturica još nikome nije povjerio. Priča se, doduše, da su u igri njegov prijatelj i suradnik s kojim je radio Arizona Dream, Johnny Deep, ali i Javier Bardem, za kojeg mnogi vjeruju kako je upravo idealan za tu ulogu. Inače, Bardem je poznat i kao obožavatelj glazbe koju izvode Emir Kusturica i „No Smoking Orchestar".

- Scenarij je završen i pripreme za snimanje su u toku. Jedino što je sigurno je to da će u filmu igrati Salma Hayek i da ću snimanje početi u rujnu. A muška uloga? Možda će to biti Deep, možda Bardem, a možda neko još jači. Mada, nije isključeno ni da ulogu povjerim nekom potpuno nepoznatom glumcu. Sve je u igri - kaže Emir Kusturica.

Vezane vijesti

Vlada RS jeftino iznajmila Kusturici zemljište

Vlada RS jeftino iznajmila Kusturici zemljište

Vlada Republike Srpske odobrila je dugogodišnju koncesiju Emiru Kusturici za korištenje više od 30 tisuća četvornih metara zemljišta na području… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika