03.07.2009. / 12:42

Autor: Anamarija Kronast

Goran Bregović 1.10. ide na operaciju, nastavak turneje nije upitan

Poznati kantautor siguran je kako će se nakon operacije vrlo brzo oporaviti, a njegov optimistični menadžer Raka Marić kaže da se i prvi puta bez problema vratio na scenu

Goran BregovićGoran BregovićPremda prvog dana u listopadu poznatog kantautora Gorana Bregovića očekuje operacija kralježnice, beogradski mediji prenose kako njegova i Severinina koncertna turneja ni na koji način neće biti dovedena u pitanje.

Nastupe su započeli ovotjednim opatijskim koncertom, a nakon Osijeka, planiraju obići i neke od većih gradova bivše Jugoslavije. Bregovićev menadžer Raka Marić tvrdi kako će 11. prosinca nastupiti u Ljubljani, a već dan kasnije u zagrebačkoj Areni.

Prije toga, Goran će sa svojim "Orkestrom za svadbe i sahrane" odraditi koncerte po Europi.
Na pitanje postoji li mogućnost da Goran zbog operacije odgodi ili otkaže koncert u „Areni", Raka Marić odgovara:

- Nipošto! Iako prije toga ide na kiruršku intervenciju, Bregović će sigurno nastupiti u „Beogradskoj areni" 17. listopada, a zatim i u Novom Sadu, Ljubljani, Zagrebu... - priča Raka Marić i objašnjava da intervencija, nakon čuvenog Breginog pada s višnje, nije jako zamršen zahvat.

- To je gotovo kao vađenje konaca nakon operacije, samo što će Goranu umjesto konaca vaditi metalne dijelove koji su prilikom prve operacije liječnici stavili na dio kralježnice kako bi ju ojačali. Prva operacija je bila puno složenija, pa je Brega poslije samo 20 dana otišao na turneju po Americi. Toliko je snažan da je to pravo čudo. Goran je pravi Elliot Ness! - zaključuje Marić.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika