06.07.2009. / 11:00

Autor: Andrea Belin

Teško, ali moguće: Kako "ukrotiti" ženskaroša

Takvi tipovi muškaraca znaju u svakom trenutku stvoriti opuštenu atmosferu i u njegovom društvu uvijek ćete se osjećati sigurno. On će jednostavno biti savršen, slušati će pažljivo sve što mu kažete...no, koliko je iskren

On naprosto obožava ženeOn naprosto obožava ženeAko se muškarcu koji vam se dopada sviđaju gotovo sve pripadnice nježnijeg spola, riječ je o ženskarošu. Problem je vrlo složen, ali može se riješiti. Nudimo vam nekoliko savjeta kako ga osvojiti da nakon vas više nikada ne bi pomislio na drugu ženu...

Ženskaroši se ne mijenjaju
O tome kako ga osvojiti ne morate ni razmišljati jer dok vi napravite plan, već će on osvojiti vas. Takvi tipovi muškaraca znaju u svakom trenutku stvoriti opuštenu atmosferu i u njegovom društvu uvijek ćete se osjećati sigurno. On će jednostavno biti savršen, slušati će pažljivo sve što mu kažete i cijelo vrijeme će vas promatrati. Dakle, vi mu jednostavno nećete moći odoljeti.

Ako ste u vašem muškarcu iz snova prepoznale ovakve karakteristike i ne smeta vam da ga dijelite s još nekoliko žena, upustite se u avanturu, ali neka vam nikada ne padne na pamet pomisao da ga pokušate mijenjati jer to je nemoguća misija.

Nedostižno im je najzanimljivije
Neki muškarci vjeruju da se iz obične seksualne avanture može razviti ozbiljna veza. To bi značilo da oni poštuju žene koje su spremne odmah skočiti u krevet, no s ženskarošima je postupak malo drugačiji. Ukoliko odmah dobiju što žele, vi ih više nećete zanimati. Dakle, sa seksom odugovlačite koliko god dugo možete. Naravno, dajte mu do znanja da vas uzbuđuje te da se želite s njim zabavljati u krevetu jer će u protivnom izgubiti zanimaciju.

Zamjena prvotnog nagona
Njima je prvi i najvažniji cilj osvajanje pripadnice nježnijeg spola. Vi morate biti djevojka koja će mu skrenuti pozornosti s ove sfere. Razgovarajte s njim o drugim stvarima koje ga zanimaju. Unatoč tome što im je cijeli život usmjeren na osvajanje, vjerujemo da se barem malo razumiju u sport, glazbu ili se bave nekim hobijem.

Upoznavanje vaših prijatelja
Neka se osjeća kao dio vašeg života. Naravno pri tome se ne misli da ga nakon prvog spoja morate dovesti u svoju kuću. No, nakon što se malo bolje upoznate, nema ništa loše da on upozna vaše prijatelje, brata ili sestru. Ako ništa drugo to će mu barem na trenutak skrenuti pozornost od drugih žena.

Strpljivost
Velika je vjerojatnnost da će njegov pogled šarati uokolo dok budete sjedili u kafiću ili restoranu. No, vi se morate potruditi da mu ne bude dosadno te cijelo vrijeme pronalaziti zanimljive teme za razgovor. Morate biti strpljivi i nemojte si dozvoliti da vas takve stvari izbace iz takta.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika