06.07.2009. / 16:02

Autor: Hina

Podravka i Gastro grupa dovogorili opskrbu hotela i restorana Podravkinim proizvodima

Predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak kazao je da koprivnička tvrtka četvrtinu pića proda putem Horeca kanala (tržišta hotela, restorana i kafića)

Zdravko ŠestakZdravko ŠestakVodeći ljudi Podravke i Gastro grupe sastali su se danas u Koprivnici kako bi dogovorili proširenje suradnje u opskrbi hotela, restorana i ugostiteljskih objekata proizvodima najveće hrvatske prehrambene kompanije.

Predsjednik Uprave Gastro grupe Dragan Munjiza naglasio je da je tvrtka koju vodi jako zainteresirana za suradnju s Podravkom zbog broja prehrambenih proizvoda koje nudi, ali i plana širenja poslovanja na područje Srbije i BiH.

Podravka već surađuje s 20-ak kompanija s kojima i mi imamo poslovne odnose, pa je širenje naše suradnje nužno i logično. Suradnju smo započeli s pićima, a sada je došlo vrijeme da svoju ponudu proširimo i s prehrambenim proizvodima Podravke, rekao je.

Predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak kazao je da koprivnička tvrtka četvrtinu pića proda putem Horeca kanala (tržišta hotela, restorana i kafića).

Trenutno suradnja između Podravke i Gastro grupe vrijedi 40 milijuna kuna, no taj će iznos biti znatno veći nakon što se distribucija Podravkinih proizvoda još više proširi na hotele i restorane te kad u ponudu uz piće bude uključena i hrana, rečeno je.

Vezane vijesti

Podravka organizira e-learning konferenciju

Podravka organizira e-learning konferenciju

"Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga, isključivo u korporacijskom okružju koju organizira… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika