10.07.2009. / 23:26

Autor: Anamarija Kronast

Predoziranje ili ubojstvo: Otac Michaela Jacksona sumnja da mu je sin ubijen

Joe Jackson tvrdi da mu je William Bratton, šef policije u Los Angelesu kazao kako bi se pjevačeva smrt mogla tretirati kao ubojstvo i to u slučaju da se dokaže kako mu je dana nedopuštena količina jakog lijeka

Predoziranje ili ubojstvo?Predoziranje ili ubojstvo?Joe Jackson, otac tragično preminulog pjevača Michaela, u ekskluzivnom intervjuu koji je dao američkom ABC Newsu tvrdi kako mu je puno čudnih stvari u vezi sinove smrti, a čak je izrazio i sumnju u ubojstvo.

Kazao je kako je bio zabezeknut kada je čuo da je Michael 25. lipnja u svom domu kolabirao, te da je hitno prebačen u bolnicu.

"Jednostavno nisam mogao vjerovati da se to dogodilo Michaelu. Mislim da je bilo puno neispravnosti", kazao je Joe čija će priča na američkoj televiziji biti emitirana u utorak, 14. srpnja.

Naime, Michaelov otac tvrdi da mu je William Bratton, šef policije u Los Angelesu kazao kako bi se pjevačeva smrt mogla tretirati kao ubojstvo i to u slučaju da se dokaže kako mu je dana nedopuštena količina jakog lijeka.

"Još uvijek čekamo nalaze da vidimo pravi uzrok smrti, sve dakako ovisi o izvješću toksikologa. Na temelju toga ćemo znati s čim imamo posla: predoziranjem ili ubojstvom, kazao je Bratton za CNN.

Joe Jackson vjeruje kako bi odgovore mogla dati i druga autopsija koju je naručila obitelj.

U međuvremenu, pažnja čitavog svijeta pripada Michaelovoj djeci: Princu Michaelu I (12), Paris (11) i Blanketu (7).

Njih trenutačno odgajaju Michaelovi roditelji, a Joe kaže da je kod malog Blanketa primijetio i talent za glazbu, točnije za ples. Ipak, sada im predstoji bitka za skrbništvo i pronalaženje načina da utješe djecu koja su preko noći ostala bez oca.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika