14.07.2009. / 10:50

Autor: Anamarija Kronast

Pamela Anderson u Crnoj Gori: Želim domaću hranu i najskuplji šampanjac

Nakon posjete Podgorici, Pamela će obići i Titovu vilu u Meljinama, a nakon toga je očekuje cjelodnevno krstarenje po Jadranu na jahti dugačkoj jedanaest metara.

Pamela je jučer stigla u Budvu (Foto: bliconline)Pamela je jučer stigla u Budvu (Foto: bliconline)Pamela Anderson, najpoznatija plavuša na svijetu, jučer popodne je doputovala u Crnu Goru.
Prvi dan njezinog boravka u Budvi je bio predviđen za odmaranje pa ljepotica sinoć nije izlazila iz hotela, ali je već jutros helikopterom krenula na sastanke u Podgorici gdje će se upoznati s materijalima, idejom i planovima gradnje ekoloških objekata.

Nakon posjete Podgorici, Pamela će obići i Titovu vilu u Meljinama, a nakon toga je očekuje cjelodnevno krstarenje po Jadranu na jahti dugačkoj jedanaest metara.

Sve vrijeme njezinog boravka u Crnoj Gori Pamelu će pratiti petnaestero ljudi iz osiguranja, a ona je imala svega nekoliko bitnijih zahtjeva vezanih uz svoj boravak: željela je kušati lokalnu domaću hranu, i to isključivo organskog porijekla, dok je kada je u pitanju piće, izrazila želju za luksuznim šampanjcem.

Premda prije nekoliko mjeseci nije uopće znala što je to Montenegro, sada je zvijezda "Spasilačke službe" zainteresirana za dva projekta, Atlas Capital Centar u Podgorici i turističko-zdravstveni kompleks u Meljinama.
"Budući da promiče zdrav život i borbu za ekološki zdravo okruženje, Pamela se jako zainteresirala za dva projekta", izjavili su predstavnici Atlas grupe i dodali kako je Pamela prema izvještajima svoga menadžera zaključila da su projekti Atlas grupe baš ono što ona traži u poslovanju s nekretninama.
Pamela Anderson u Crnoj Gori će boraviti do četvrtka.

Vezane vijesti

Đukanović se želi vratiti

Đukanović se želi vratiti

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i nekadašnji crnogorski premijer Milo Đukanović ispituje teren u međunarodnim vodama za povratak na… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 15.07.09. 20:23

E pa ima pravo.

PS: ŠTa samo ja komentiram na ovom portalu?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika