02.09.2002. / 00:00

Autor: Nacionalov anketni tim

ROB LOWE IPAK OSTAJE U WEST WING-u

Martin Sheen nagovorio je mlađeg kolegu Roba Lowea da ne napusti seriju "West Wing" iako mu nisu povećali honorar

ROB LOWE IPAK OSTAJE U WEST WING-u

HOLLYWOOD: Martin Sheen, glavna zvijezda superuspješne američke televizijske serije “West Wing”, uspio je – tvrdi američka štampa – nagovoriti svojeg mlađeg kolegu Roba Lowea da ipak ne napusti seriju. Lowe se jako razljutio, jer su producenti svima povećali honorare, Sheenu čak za tri puta, a on je ostao jedini iz prvotne ekipe, koji je na početnoj plaći od 75.000 po epizodi. Zbog toga je najavio da će u siječnju napustiti seriju, te započeti s nekim vlastitim projektom.

To je Sheena jako ražalostilo, jer on mladog Lowea poznaje odavno, te ga smatra gotovo kao sina. Uz to Sheen ne bi želio da se izuzetna ekipa glumaca, koji se odlično slažu, razbije, pa je on organizirao sastanak, na kojem su osim njega i Lowea došli još i drugi glavni glumci serije John Spencer, Allison Janney i Bradley Whitford, te su svi nagovarali Lowea da ostane. Upozorili su ga da nigdje neće dobiti tako dobru priliku, kao što je ima u popularnoj seriji “West Wing”, koja će se sigurno emitirati još tri-četiri godine.

Sheen je – osim toga – kontaktirao i glavnog producenta serije Aarona Sorkina, te mu također rekao da smatra kako bi za seriju bilo loše da Lowe ode, te ga zamolio da potraži načina da se i Loweu povisi honorar, ali i da se njegovom liku dade veći prostor u seriji, kako bi se Lowe mogao jače istaći.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika