06.08.2009. / 10:49

Autor: Boris Bilas

Drama kod Požege: Policija ubila bjegunca nakon što je zapucao na njih

Za obitelj Odoljević prvi se put čulo kada im je 2005. godine ubijen 16-godišnji sin Valentin. Njega je pred kafićem Bor u Kaptolu, u listopadu te godine, nožem ubio državljanin BiH Dražen Martinović

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaInterventna policija iz Požege krenula je u četvrtak ujutro u pretragu kuće Željka Odoljevića. Za njim i suprugom je raspisana tjeralica zbog više kaznenih djela, uglavnom prijevara. Nakon što su stigli do kuće u Podgorju, on je zapucao na njih, a policija je uzvratila paljbu. U pucnjavi je Odoljević teško ranjen te je preminuo u požeškoj bolnici.

Za Željkom Odoljevićem i njegovom suprugom Snježanom je raspisana tjeralica zbog počinjenja više kaznenih djela, uglavnom prijevara. Snježana Odoljević je osuđena na deset mjeseci zatvora zbog izdavanja bariranih čekova bez pokrića u vrijednosti od oko 20 tisuća kuna dok je bila vlasnica kafića, a njen muž zbog ilegalne kupovine traktora.

Za obitelj Odoljević prvi se put čulo kada im je 2005. godine ubijen 16-godišnji sin Valentin. Njega je pred kafićem Bor u Kaptolu, u listopadu te godine, nožem ubio državljanin BiH Dražen Martinović. Uz njega je ubio i 23-godišnjeg konobara Antu Piličića, a ranjen je i Valentinov stariji brat Miroslav, piše Jutarnji list.

Željko i Snježana Odoljević optužili su nakon toga policiju kako je u istrazi štitila ubojicu. Tvrdili su da postoji veza između ubojice i dijela policije, da ih povezju neki ilegalni poslovi. Marinović je osuđen na 10 godina zatvora, a obitelj Odoljević je tvrdila da je ta kazna preblaga.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika