12.08.2009. / 12:04

Autor: Andrea Belin

Vodič za samce: 5 koraka do duge i sretne veze

Na godišnjem odmoru ste upoznali muškarca, međutim bila je to još jedna seksualna avantura u nizu? Kako bi napokon pronašli srodnu dušu, zaboravite prošlost, priznajte sami sebi da žudite za vezom, a nakon toga krenite u potragu...

Ne sramite se priznati da želite vezuNe sramite se priznati da želite vezuVeć neko vrijeme potajno priželjkujete vezu, no koliko god se trudili još uvijek niste pronašli pravog muškarca? Nakon nekoliko promašaja počeli ste se pitati je li problem u vama? No, koliko god vam to zvučalo neobično, put ka ljubavnoj sreći nije uopće kompliciran. Nudimo vam nekoliko savjeta kako upoznati muškarca iz snova, ali prije same potrage morate malo poraditi na sebi!

1. Poželite biti voljeni
Najprije sami sebi priznajte da želite pored sebe imati muškarca. Nemojte se pretvarati da uživate u samačkom životu. Maleni je postotak onih koji uživaju u seksualnim avanturama. Oko potrage idealnog partnera angažirajte i svoje prijateljice.

2. Krenite u misiju osvajanja
Ako želite imati partnera, morate se i aktivirati. Vjerujemo da poznajete puno ljudi koji vam mogu pomoći u potrazi. Vaše prijateljice ili članovi obitelji sigurno poznaju nekoga tko si potajno priželjkuje vezu. Izlazite, družite se i sigurni smo da ćete nekoga upoznati.

3. Održavajte prijateljstva
Dok tražite svoju bolju polovicu, nemojte zanemariti svoje prijatelje. Ukoliko i nađete muškarca koji bi vam odgovarao karakterno i fizički, nemojte svu pažnju posvetiti samo njemu. Možda se vaša srodna duša i krije među vašim prijateljima...

4. Budite duhoviti
Smisao za humor je puno važniji od fizičkog izgleda ili novca. To su potvrdila i mnoga istraživanja. Dakle, nemojte konstantno biti ogorčeni što nemate nikoga. prihvatite šalu na svoj račun. Vjerujte smjeh je jedna od najvažnijih strategija zavođenja.

5. Zaboravite prošlost
Vjerujemo da ste imali nekoliko veza koje nisu završile slavno. Ružne uspomene ostavite iza sebe. U novu vezu upustite se s optimizmom.

Vezane vijesti

Odlučite svakodnevno biti sretni (strašno je jednostavno!)

Odlučite svakodnevno biti sretni (strašno je jednostavno!)

U današnje vrijeme svi samo nekamo jurimo, žurimo i vrlo rijetko tijekom dana, zapravo, stanemo i promislimo jesmo li pritom sretni? Što je uopće… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika