17.08.2009. / 15:19

Autor: Andrea Belin

Majka Michaela Jacksona zamrznula njegov leš da ga ne ukradu

U tajnosti je dogovorila prebacivanje Michaelova tijela u Freedom Mausoleum, koji se nalazi u Glendaleu (Kalifornija) gdje su stručnjaci obavili kompletan proces zamrzavanja. Katherine tvrdi da je to jedino suvislo riješenje kako bi sačuvala tijelo od Michaelovih obožavatelja

Michael JacksonMichael JacksonKatherine Jackson, majka preminulog kralja popa Michaela Jacksona trenutačno se najviše boji pljaškaša grobova. Kako bi mogla mirno spavati, Katherine je odlučila zamrznuti Michaelovo tijelo. Čak ju nije zanimalo što o tome misle ostali članovi obitelji.

U tajnosti je dogovorila prebacivanje Michaelova tijela u Freedom Mausoleum, koji se nalazi u Glendaleu (Kalifornija) gdje su stručnjaci obavili kompletan proces zamrzavanja.

Katherine tvrdi da je to jedino suvislo riješenje kako bi sačuvala tijelo od Michaelovih obožavatelja, a poznato je da ih ima jako mnogo tako da su šanse za krađu njegova tijela velike.

Zbog jako niske temperature u blizini lijesa ne može se stajati duže od dvije minute.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika