18.08.2009. / 11:47

Autor: Andrea Belin

Test: Pogledajte mu oči i saznat ćete s kim imate posla

Dakle, kada se sljedeći put nađete sa svojom simpatijom, promatrajte njegove oči i otkrijte kako će se muškarac preko puta ponašati u vezi

Oči sve govoreOči sve govoreUvijek se govorilo da su oči ogledalo duše, ali pogledate li ih malo dublje uistinu možete mnogo toga saznati. Ovakav test primijenite na muškarcu kojeg ste tek upoznali, a još uvijek niste sigurni jeste li dobro izabrali.

Dakle, kada se sljedeći put nađete sa svojom simpatijom, promatrajte njegove oči i otkrijte kako će se muškarac preko puta ponašati u vezi!

Normalne oči

Muškarac s prosječnom veličinom oka uvijek govori istinu. Ukoliko mu nešto zasmeta, odmah to kaže na lijep način jer ovaj muškarac nije eksplozivan. On je siguran i staložen, a osim toga je jako duhovit.

Krupne oči

Muškarac s krupnim očima zna što želi od života. Ukoliko se želite s njim upustiti u vezu, odmah mu recite što od njega očekujete jer je užasno temperamentan.

Sitne oči

Ovaj pripadnik jačeg spola želi siguran i čisti odnos. Muškarcu sa sitnim očima avanture su strani pojam. On se najbolje osjeća u dugim vezama i budite sigurni da mu u niti jednom trenutku nećete dosaditi. On će vas držati kao kap vode na dlanu. Ako čeznete za takvim odnosom, ovo je idealan izbor za vas.

Kosooki mušakarac

On je inače veliki zavodnik i točno zna što žensko uho želi čuti. Poželjan je i jednostano mu nećete moći odoljeti.

Zelene oči

Ako želite imati pored sebe, uvijek mu morate priređivati nekakva iznenađenja. S ovim muškarcem budite oprezni jer mu se zna zalomiti da ukoliko mu dosadite, potraži utjehu kod druge.

Smeđe oči

Muškarac sa smeđim očima je jako pristojan. Voli veliko društvo jer mora biti u centru pažnje. Međutim, nije dosadan, štoviše jako je duhovit i zna prihvatiti šalu na svoj račun.

Plave oči

Plavooki muškarac je emotivan tako da s njim morate biti jako oprezni. Ljubomoran je, ali je fizički jako privlačan i većina vaših prijateljica će vam zavidjeti.

Pjegice

On je nemiran i voli svaki dan maksimalno iskoristiti. Njegovi osjećaji se mijenjaju. Ukoliko ga želite osvojiti, pripremite se jer su velike šanse da će vas odbiti ako ne budete dovoljno zanimljivi.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika