21.08.2009. / 18:16

Autor: Totalsport

Novi Petrićev horror-let

Nogometaši Hamburger SV-a, a posebno njihov član, naš Mladen Petrić, u posljednje vrijeme nemaju nimalo sreće sa zrakoplovima...

Mladen Petrić u dvoboju s Felipeom Santanom u BundesligiMladen Petrić u dvoboju s Felipeom Santanom u BundesligiNakon što su u četvrtak sjajnom igrom i uz tri Petrićeva pogotka u gostima deklasirali francuski Guingamp (5-1), hamburški su nogometaši i vodstvo kluba istu večer krenuli kući. No, let do Hannovera (u Hamburgu je zabranjeno noćno slijetanje, op. a.) naglo je prekinut zbog problema s hidraulikom, a zrakoplov je prisilno sletio u Pariz.

Budući da je već gotovo bila ponoć, Nijemci su mogli samo potražiti hotel. Smjestili su se odmah uz zračnu luku u hotelu Hilton gdje su dočekali petak kada su napokon sretno stigli kući.

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana se igračima HSV-a dogodio sličan slučaj. Na putu prema Innsbrucku, gdje su održali dio priprema, pokvario se zrakoplov, pa su prisilno sletjeli u München, a put su nastavili autobusom.

Noćnu je moru, pak, prije nekoliko mjeseci iskusio Petrić omogućio prilikom puta u Mainz u studio ZDF televizije kamo je išao dati intervju. Naime, pola sata nakon polijetanja u Hamburgu rasprsnuo se ventil koji regulira tlak u zrakoplovu, te je let s 10.000 metara visine morao naglo biti nastavljen na 3000 metara.

- Pao je tlak, bilo je zastrašujuće hladno. Mislio sam da će mi glava eksplodirati. U trenutku se voda za piće, koja je bila pored mene, zamrznula - ispričao je tada Petrić.

Vezane vijesti

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Spasilačke službe nisu pronašle ni jednu preživjelu osobu iz nigerijskog putničkog zrakoplova sa 153 putnika koji se u nedjelju srušio na stambenu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika