02.09.2009. / 16:53

Autor: Daria Grudić

Misterij: Petnaestogodišnjem dječaku cure krvave suze

Novinari su snimili i fotografirali dječaka kada mu počinju teći suze i vrlo se jasno vidi kako mu crvene kapljice padaju na obraze i ostavljaju krvavi trag, a oči mu se pune novim suzama

Dječaku umjesto suza teče krvDječaku umjesto suza teče krvAmeričkog tinejdžera Calvina Inmana nije pametno uzrujavati. Naime, mogao bi početi krvariti.
Doktori su ostali zbunjeni ovim neobičnim slučajem petnaestogodišnjeg dječaka kojem teku krvave suze. To mu se događa tri puta dnevno i potraje do sat vremena. Njegovi razredni kolege počeli su strahovati da je opsjednut.

Calvino i njegova majka pojavili su se na nacionalnoj televiziji u nadi da će tako lakše doći do objašnjenja ovih stigmi. ''Ponekad osjećam da počinju teći, baš poput suza. Osjetim da mi se oči vlaže.'' rekao je Calvin.

Novinari su snimili i fotografirali dječaka kada mu počinju teći suze i vrlo se jasno vidi kako mu crvene kapljice padaju na obraze i ostavljaju krvavi trag, a oči mu se pune novim suzama.

Kada su mu prvi puta oči počele krvariti Calvinova majka odmah je nazvala hitnu pomoć. ''Najstrašnija stvar u mome životu bila je kada me je pogledao u oči i pitao hoće li sada umrijeti. Srce mi je puklo u sekundi'' rekla je.
Do sada su bili na mnogo različitih pregleda, snimanja i testiranja kod raznih specijalista ali nitko im još nije znao razriješiti ovu pravu medicinsku zagonetku. Oftamolog Dr. Rex Hamilton rekao je da bi to mogla biti vrlo rijetka bolest haemolacria što znači 'krvave suze'.

U televizijskom showu Good morning America Hamilton je izjavio: ''Ne znam što uzrokuje moju bolest. Moj slučaj je jedan od milijun. Istinski želim da netko kaže da je vidio nešto slično.'' U međuvremenu je njegova majka rekla kako se nada da će ih pojavljivanje na televiziji dovesti do lijeka ili barem nekakvog objašnjenja: ''Samo želim da mu netko pomogne. To je sve'', rekla je.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika