02.09.2009. / 17:29

Autor: Andrea Belin

Michael Jackson biti će sahranjen na javnom groblju

Prema najnovijim informacijama tijelo kralja popa biti će pokopano ovog četvrtka u mauzoleju u memorijalnom parku Glendale Forest Lawn u Glendaleu u saveznoj državi Kaliforniji

Tijelo će konačno biti pokopanoTijelo će konačno biti pokopanoNakon više od dva mjeseca otkako je preminuo kralja popa Michael Jackson, njegovo tijelo napokon će biti sahranjeno. Prema najnovijim informacijama tijelo kralja popa biti će pokopano ovog četvrtka u mauzoleju u memorijalnom parku Glendale Forest Lawn u Glendaleu u saveznoj državi Kaliforniji.

"Od srca zahvaljujemo obožavateljima diljem svijeta na podršci i ljubavi, no na ukop smo odlučili pozvati samo najužu obitelj", poručio je Michaelov otac, Joe Jackson.

Podsjetimo, obitelj je Michaela željela pokopati na njegov pedeset i prvi rođendan, točnije 29. kolovoza. Novi datum koji se spominjao bio je 31. kolovoza, međutim tada je u tamošnjim školama službeno počela nastava te su se članovi obitelji na kraju odlučili za 3. rujna.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika