03.09.2009. / 15:28

Autor: Daria Grudić

Moral ili obješene grudi: Lindsay Lohan odbila Playboyevu milijunsku ponudu

Zanimljivo je da LiLo neopterećeno pokazuje grudi u svakodnevnom životu, i to radi besplatno, no odbila je gotovo milijun dolara da se razodjene za Playboy

Lindsay Lohan Lindsay Lohan Prošle godine Playboy je ponudio Lindsay Lohan pola milijuna dolara da se skine za 55. godišnjicu njihovog magazina, što je ona glatko odbila. Sada su gotovo udvostručili ponudu i nude joj 900,000 dolara.

No, razuzdana party djevojka koja je već prije pozirala gola svejedno odbija pristati na Playboyevu ponudu.
''Ako je golotinja u pitanju, odgovor je - ne. Neće to više ponoviti.'', rekao je Lindsayin glasnogovornik.

Zanimljivo je da LiLo neopterećeno pokazuje dosta kože u svom svakodnevnom životu, i to besplatno. Prvog rujna su paparazzi ovjekovječili nju i njezine dvije nedovoljno pokrivene "prijateljice" koje su slobodno plesale bez grudnjaka u Melroseu.

Izgleda kako je u potrazi za novim grudnjakom jer su njezine 23-godišnje grudi naočigled počele osjećati posljedice vremena i gravitacije. Ako im uskoro ne priskrbi nekakvu podršku, mogle bi i sve te Playboyeve ponude također odlepršati.

Vezane vijesti

Video: Grudi Nicole Scherzinger ošamutile moćnog Conana

Video: Grudi Nicole Scherzinger ošamutile moćnog Conana

Nicole Scherzinger gostovala je u televizijskoj emisiji Conana O' Briena, a u fokusu su bile njezine - grudi. Razgovor je započeo poprilično… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika