04.09.2009. / 15:15

Autor: Daria Grudić

Video/Jacksonov sprovod: Djeca donjela zlatnu krunu, Lisa Marie se gušila u suzama

Među dvjestotinjak gostiju na sinoćnjoj ceremoniji bili su pjevačeva obitelj i njegovi bliski prijatelji od kojih valja spomenuti Macaulaya Culkina, Steviea Wondera i Elizabeth Taylor

Na sahrani su bili članovi obitelji i najuži krug prijateljaNa sahrani su bili članovi obitelji i najuži krug prijateljaProšlo je više od dva mjeseca otkako je smrtonosni koktel lijekova oduzeo život kralju popa Michaelu Jacksonu do njegove strogo čuvane privatne sahrane na Forest Lawnu u kalifornijskom Glendaleu.

Među dvjestotinjak gostiju na sinoćnjoj ceremoniji bili su pjevačeva obitelj i njegovi bliski prijatelji od kojih valja spomenuti Macaulaya Culkina, Steviea Wondera i Elizabeth Taylor. Jacksonova bivša žena Lisa Marie Presley, snažno je jecala kada je pjevačev zlatni lijes stigao u crnim mrtvačkim kolima.

Na početku ceremonije su njegova djeca položila krunu na lijes kako bi označila posljednje počivalište kralja popa. Nekoliko je gostiju održalo govor, a Gladys Knight otpjevao je himnu gospela His Eye is on the Sparrow.

Svi uzvanici su dobili pozivnice od devet strana na kojima su bile Jacksonove fotografije i rečenica iz njegove knjige Dancing the Dream iz 1992: ''Ako dođete na ovaj svijet znajući da ste voljeni i na isti način ga napustite, tada sve ono što se događa između ima smisla.''

Ceremonija je počela sat i pol nakon 19 sati u koliko je bila zakazana, a trajala je sat vremena. Nakon toga gosti su se uputili u talijanski restoran na, kako su oni to dogovorili, ''vrijeme za zabavu''.

Iako je Jacksonova sahrana označila kraj spekulacija oko mjesta njegova posljednjeg počivališta, ona nije završila i nagađanja oko toga zašto je preminuo. Kada je njegova smrt proglašena ubojstvom, privremeno mu je odstranjen mozak kako bi mrtvozornik obavio daljnje pretrage.

Priča se kako njegova privatnog liječnika Dr. Murraya očekuje skoro uhićenje. Dr. Murray, čija je plaća bila 150,000$ mjesečno, davao mu je tekući anestetik, 'čarobno mlijeko' kako je ga pjevač nazivao, koje mu je pomagalo da zaspi. Također mu je davao različite sedative. Doktorov odvjetnik izjavio je kako njegov klijent nije pjevaču davao ništa što bi ga moglo ubiti.

Vezane vijesti

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson želio normalan život za svoju djecu

Michael Jackson nastojao je da mu djeca nose maske kako bi zajamčio njihovu anonimnost i omogućio im normalno djetinjstvo, suprotno onome koje je sam… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika