07.09.2009. / 07:32

Autor: Anđelka Subašić

Bolest se pogoršava

Zanima me razlog/uzrok moje bolesti te mogucnost izlječenja. Budući se trenutno čini da se bolest pogoršava, a uz nju i svi drugi aspekti života (prekid veze...), hoće li doći neki povoljniji period i kada? Na koji način bih mogla otpustiti svoje strahove/probleme kako bih otpustila bolest? Moji podaci: 11.01.1975. Osijek, u 15.15.

Dijelom nasljedne sklonosti a većim dijelom loše životne navike uzrok su vašoj bolesti. Prekid veze normalno da je potaknuo razvoj bolesti. To je znak da se ne znate nositi sa problemima. Znači da biste sebi pomogli u izlječenju i prevenciji morate prije svega uspostaviti disciplinu u životnim i prehrambenim navikama, ostaviti štetne navike, jačati duhovno i biti stalno okupirana poslom.

Događaj u vašoj sedmoj godini obilježio je vas i vaše zdravlje usmjerio u krivom smjeru. Najviše vas muči strah od promjena i od nepoznatoga. Skloni ste u glavi unaprijed analizirati svaki i najmanji pretpostavljeni detalj pa si tako čeprkate po vlastitim frustracijama bez potrebe. Potražite psihološku pomoć.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika