07.09.2009. / 15:59

Autor: Andrea Belin

Test: Što nam snovi govore o stvarnosti

Snovi su većinom individualno iskustvo, no neki imaju univerzalno značenje. Nudimo vam nekoliko detalja za koje smo sigurni da se često pojavljuju u snovima

Snovi puno otkrivajuSnovi puno otkrivajuČesto pojavljivanje Georgea Clooneya u snovima, neće vam otkriti neke detalje iz stvarnog života, međutim lik vaše majke možda će uistinu riješiti neke probleme.

Snovi su većinom individualno iskustvo, no neki imaju univerzalno značenje. Nudimo vam nekoliko detalja za koje smo sigurni da se često pojavljuju u snovima, a otkriti će vam trenutačno psihičko i fizičko zdravlje!

Veza
Ljubavni život najčešća je tema u snovima pripadnica nježnijeg spola. Međutim, često vam se neke situacije koje ste sanjali, a sjetite ih se tek kada se probudite, čine bezazlenima. No, niste ni svjesni koliko detalja će vam otkriti, primjerice kuhinja vašeg ljubavnika. Ukoliko vam se često pojavljuje u snovima, čeka vas svijetla budućnost. Smrt partnera simbolizira skorašnji prekid veze, a bebe vam javljaju da ćete uskoro pronaći svoju srodnu dušu te da ste u osjetljivojm razdoblju.

Seksualni život
Seksualni snovi mogu biti erotični, uzbudljivi, a ponekad i strašni. Da bi uistinu uživali u ovakvim snovima morate se opustiti, no ne zaboravite da vam neke scene mogu puno toga objasniti. Ako često sanjate mačke, čeznete za slobodom. Cipele simboliziraju seksualnu moć, a neotvoreno pismo sanjaju žene koje se prisjećaju načina na koji su izgubile nevinost. Ako vam se pisma često pojavljuju u snovima možda bi ozbiljno trebali razmisliti o trenutačnom seksualnom životu. Nož vam postavlja pitanje vezano za vašu seksualnu aktivnost.

Brak
Ukoliko ste u braku, snovi na tu temu su uobičajena pojava. Ukoliko još niste uplovili u bračnu luku možda je vrijeme da razmislite je li vam trenutačno prioritet karijera ili život u dvoje. Možda ste spremni na brak, ali se bojite priznati jer vaš partner ne želi još razgovarati o toj temi.
Dakle, crna vjenčanica simbolizira buntovničku stranu vaše ličnosti. Kada sanjate svoje vjenčanje, a sudbonosno "da" nikako ne možete izgovoriti, dobro razmislite tajite li nešto partneru.

Majčinstvo
U trudnoći žene sanjaju češće nego inače, a zubi su jedna od najučestalijih tema tih devet mjeseci.
One koje sanjaju zube nisu sigurne jesu li spremne postati majke. Žene koje se boje da će gušiti svoje dijete sanjaju pauke, a lik vlastite majke često se pojavljuje u snovima žena koje su zabrinute hoće li se u nju i pretvoriti.

Vezane vijesti

Letite, padate, bježite - Što znače vaši snovi?

Letite, padate, bježite - Što znače vaši snovi?

Postoji mnogo teorija o tome zašto sanjamo, jedno od objašnjenja je da je riječ o metodi kojom mozak prerađuje informacije koje je tijekom dana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika